Best Body Lotion alle 20 dollaria erittäin kuivalle iholle

kosteuttava Lotions
Aika Inc. Photo Studio

Erin Lukas

27.4.2018 klo 13.45
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Ok, voit lopettaa lähtölaskenne nyt, koska kevät on vihdoin täällä. Lämpimämpi sää helpottaa pukeutumista. Sen sijaan, että keräsin Uniqlo Heattech-leggingsit farkkani alle, voin heittää mekko ja soittaa sitä päivälle. Ainoa ongelma? Se, kun synnyin jalat ensimmäistä kertaa kevään aikana, huomaan, että talvi ei ole vain tehnyt kasvoni kuivana helvetinä, mutta myös koko ruumiini. 

Taipuisat, karkeat laastarit reisilleni ja polvilleni eivät ole minun ajatukseni lisävarusteista, joten toiseksi havaitsin kuivuuden, johon pääsen lähimpään vartalovoidepulloon ja kaada se kaikkialle jalkani. Tämä johtaa minut seuraavaan dilemmiin: Paljon vartalovoiteita on rasvaista. 

Onneksi olen tuhlannut tarpeeksi aikaa seisomaan kylpyhuoneeseeni odottaen, että vartalosteet imeytyvät ihoniin löytää ne, jotka ovat tahmeita ja kuivia nopeasti. Vielä parempi: Monet parhaista vartalovoiteista ovat kohtuuhintaisia ​​- puhumme alle 20 dollaria. Kun koko kehosi tarvitsee kosteutta, sinun on mentävä nopeasti läpi pullon vartalovoide. Ja henkilökohtaisesti, kuukausibudjetissa ei ole tilaa riemastuttamaan hienoa. 

Pidä vierittämällä parhaita vartalovoiteja alle 20 dollaria, jotka herättävät äärimmäisen kuivan ihon keväällä.  

VIDEO: Yksi näistä $ 3 Lip Balms myydään joka toinen maailma 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 5 =

map