Becca Just Made Etsitkö Perfect Nude Lip Wayin helpompaa

Löydä täydellinen alaston huuli voidaan rinnastaa tarina Goldilocks ja kolme karhua. Yksi huulipuna on liian tumma, toinen on liian vaalea, toinen on liian oranssi. Jokainen vierailu Sephoraan jättää aseemme näyttäen bloggaajan meikki mallilta, kun yritämme löytää sellaisen, joka on vain oikea.

Tässä tulee Becca pelastaa päivä ja ottaa arvailua koko prosessista. Jokainen suosikki Insta-kuuluisa brändi käynnistää melko suurimman laajan valikoiman yläluukkuja, jonka olemme nähneet vielä, taatun ottelun jokaisen spektrin ihon sävyyn.

Muokkaa suustasi täydellisellä alustalla varjostimella UUSI Lush Lip Color Balm -mallisto! Jojobaöljyllä tuodut #BECCALushLip -tuotteet on suunniteltu pitämään huulet ravitsevana, hydratoituna ja suolaavana koko päivän ajan. Saatavana kahdessa rakennettavissa sävyssä huomenna yksinomaan BECCACosmetics.com ja @ultabeauty. �� Shades näytetään (ranteesta ulos): Café au Lait, Ginger Vanille, Almond Fraise, Chai Crème, maitokakku, paahdettua pähkinää, Cherry Ganache ja Black Violet.

Beccacosmeticsin (@beccacosmetics) yhteinen viesti

RELATED: Tämä naisellinen huulipuna testattiin 25 erilaisella ihon sävyllä

Harkitse uusi Lush Lip Color Balms -lasten lopputulos suosikki huulirasmasta, joka synnyttää kaikkein mahtavimmat sävyt tawny beige olemme koskaan nähneet. Jokainen kahdeksasta värisävystä on rakottava kattavuus, joten voit mennä niin selkeästi tai voimakkaasti kuin haluat, ja koska kaava on infusoidut hyväntuulisia aineita kuten jojobaöljyä, se on yhtä kosteaa kuin selkeä huulirasva, jonka kerroit ennen sänky.

VIDEO: Paras kauneus ostaa iconic värit: MAC huulipunat Spice

Nosta putki juuri nyt osoitteessa ulta.com, hintaan 22 dollaria.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 3 =

map