Beauty Boss: Miten Anastasia Soare tuli Hollywoodin Go-to Brow Babe

Tervetuloa kauneusbossille, joka on toistuva sarja, jossa keskitymme kauneusmaailman eteenpäin vievien potentiaalisten pelaajien eteen. Harkitse tätä mahdollisuutesi varastaa eteenpäin tulevat salaisuutesi ja kasvaa todellisista oppitunneista, joita he ovat oppineet työstä.

Anestasia Beverly Hillsin perustajan ja toimitusjohtaja Anastasia Soare on muuttanut kulmakarvapeliä ikuisesti. Patentoitu Golden Ratio kulmakarvojen muokkausmenetelmä ja hänen tavaramerkkinsä tavaramerkki, venäläisen syntymäkauden kauneus on tullut kulmakarvojen guru, joka on Hollywoodin kuuluisimmista kaaria. Alla kertoo, kuinka hän nousi huipulle.

Kuinka pudonnut kauneustilaan??

Kun pääsin Yhdysvaltoihin 20 vuotta sitten, siitä tuli esteettinen, koska se ei vaatinut täydellistä englanninkielistä taitoa. Havaitsin nopeasti, että kulmakarvat – joita pidin tärkeänä piirteenä – jäi suurelta osin huomiotta kauneuden maailmassa. Aloitin tarjotakseni silmän muotoilupalveluja ja asiakaskuntaani kasvoi, mikä lopulta johti minua avaamaan oman Beverly Hills-salonini. Ja tänä vuonna juhlimme 20th vuosipäivä!

Miten keksit Anastasia Beverly Hills -konseptin?

Olen aina uskonut, että oikein muotoillut selät kehystää kasvot, antaen sille rakenteen ja harmonian. Mutta tuolloin silmänhuuhtelun ja tuotteiden ylläpitämisessä oli aukko. Brändini tuli todella keskittyä, kun perustin Golden Ratio-inspiroidun menetelmän ja kehitin sen, mitä on nyt tullut laajaa otsan kokoelmaa. Tavoitteenani on, että naiset saavuttavat tasapainoiset kulmat kaikkialla.

Kuinka olet muuttanut maisemaa kun on kyse kauneudesta?

Uusien luokkahuoneiden luominen kauneudenhoitoalalla silmänympärystuotteilla, jotka tarjoavat ratkaisuja kaikkiin ongelmiin, saattavat olla naisia.

VIDEO: Olemme kokeillut koko kehon mikrodermabraasia

 

Mikä on paras kohteliaisuus, jonka olet koskaan saanut?

On aina mukavaa kuulla “elämän muuttuvaa” vaikutusta jonkun kulmakarvojen muotoiluun.

Mikä oli “aha momentti”, kun ymmärsitte, että ABH oli todella menestynyt?

Vuonna 1998 minua kutsuttiin tekemään Oprahin selkä suorana näyttelyssä – ja puhelimeni ei enää lopettanut soittamista.

Mikä on ihonhoitorutiini?

Se on hyvin monimutkainen, päivä ja yö. Käytän parhaillaan muutamaa muuta riviä: SkinCeuticals, Tatcha, Drunk Elephant ja Retrouvé sekä hydrauliöljy linjallani.

Matkustat tonni, mitä pakkaat meikkipussiin?

Minulla on aina minimaaliversioita kaikesta: Ouai shampoo ja hoitoaine, Evian kasvohiekka, Rexaline matkapakkaus, lash liima, jonka ostaisin Japanista, Sea-Bands auttaa jet lag (joten voin mennä suoraan tapahtumaan tai kokouksen suoraan pois pienestä pullosta teepuuöljyä (en koskaan jätä kotini ilman sitä!), Aleve, pieni matkaompelusarja, kashmirhuivi … ja jotkut kanavat nauhan estämään jäätymisen ilmastointisuodattimet (jotka poistan lennon lopussa!).

Kauneus alkaa sisäpuolelta? Seuraatko tätä ruokavaliossasi ja miten?

Joo. Minulle on hyvin tärkeää syödä hyvin, käyttää ja juoda paljon vettä (juomaan alkaliin vettä niin paljon kuin voin), varsinkin kiireisen aikatauluni kanssa. Yritän tehdä vain orgaanista paikalliselta viljelijältäni markkinoilta, ja pysyn kaukana hiilihydraateista ja sokerista mahdollisimman paljon. Ei aina helppoa!

Mikä on yksi virhe useimmissa naisissa, kun kyseessä on ihonhoito tai meikki, jota ne voisivat helposti korjata?

Älä koskaan mene sänkyyn poistamatta meikkiäsi. Olin äitini oppinut, kun olin hyvin nuori, ja olen opettanut tyttärelleni myös tämän. Käytä myös aurinkovoidetta joka ikinen päivä. Meikkiä varten on tärkeää tuntea oma luurakenne ja käyttää meikkiä parantamaan kauniita ominaisuuksia – esimerkiksi käyttämällä tummia sävyjä minimoimaan ja heijastamaan sävyjä korostamaan. Jokainen nainen on kaunis.

Mikä on yksi meikki tuote, jota et koskaan jätä kotiin ilman?

Tweezers, Brow Wiz ja Liquid Lipstick (Pure Hollywood, Sad Girl, tai Heathers riippuen minun asu ja mieliala).

Seuraavaksi tuotemerkki?

Jatkamme uusia tuotteita ja innovaatioita. Pyrimme kaikin tavoin kuuntelemaan asiakkaitamme ja mitä he pitävät. Se on niin tärkeää, että meidät ovat yhteydessä heihin, koska me työskentelemme heidän puolestaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 63 = 64

map