Ariana Grande oli huulipuna kaksoset tämän Divan kanssa

Christina Aguilera ja Ariana Grande duetto T: llähän ääni finaali oli kirjaimellisesti mitä olemme odottaneet koko elämästämme. Kaksi meidän suosikki-pop-divasta, jossa vaikuttavimmat laulualueet tekevät duettia yhdessä !? Se oli melkein liikaa käsitellä –melkein. Mutta pidämme tauon pakkomielteistä suorituskyvystä ja puhumme niiden meikistä hetkeksi.

RELATED: Keshan hiustyypit tekevät halusta pitkät hiukset

#GetTheLook – #VoiceFinale viime yönä! Siirry osoitteeseen christinaaguilera.com

Kuva lähettänyt Christina Aguilera (@xtina)

SAMANKALTAISET Nail Art Alert: Sinun täytyy nähdä nämä käärmeensä manikyyrit

Oli niin kiireinen, että heidän oli näyttävä, että vasta sitten, kun näimme Christina Aguilera Instagramista kahdesta tähdestä, meillä oli aikaa keskittyä heidän ulkonäkseen. En usko, että kukaan olisi todella yllättynyt nähdessään Arianan rokkaavan moitteettomasti hoidettua ponnahduslaataa tai katsomaan Christinaa hämmästyttävällä räjäytyksellä. Mutta meillä oli yllättyneitä nähdäkseen heidät purkamaan sen punaisen huulipunan sävyihin. Plus, me rakastamme kuinka heidän kaikki mustat ja kaikki valkoiset asut pelasivat toisiaan. Täysin kopioimalla tämä ulkoasu meidän BFFs seuraavalle Halloween.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − 4 =

map