Anastasia Beverly Hills on lopulta lanseerannut perinteiset mattahuulet

Anastasia Beverly Hill Lipstick - LEAD
anastasiabeverlyhills / Instagram

Erin Lukas

12. heinäkuuta 2017 klo 17:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

“Joulu heinäkuussa” voi olla vanha klisee, mutta ei ole oikeastaan ​​mitään muuta tapaa kuvata uutta tuotetta Anastasia Beverly Hills ilmoitti Instagramissa. Brändi, joka on muuttanut tapamme selkäkkyytemme ja teki meidät kaikki nestemäiset mattapuseroidut huulipunat, palasi perusasiaten tulevalla kokoolla huulipunilla. Uutiset tulevat sen jälkeen, kun fanit ovat hakeneet tuotemerkkiä tuotteelle jo vuosia, ja melkein saivat toiveensa Anastasian viimeisimmällä Lip Palettilla ($ 48, sephora.com). 

Värialueella on perinteiset luokat mustavalkoisella värimallilla, jonka brändin allekirjoitus “A” -merkki. Värivaihtoehtoihin kuuluu vaikuttava 30 sävyä, jotka sisältävät kaiken persikkaurheilusta ja vilkkaasta mintturkopeasta varjosta. Vaikka matta huulipunat ovat tärkein meikki tuote löytyy useimmista meidän meikki laukut, ei ole mitään keskiarvoa noin Anastasia huulipunat. Jokaisessa putkessa on täyspigmenttinen kaava, jossa on pehmeä mattapinta, ja olemme valmiita panostamaan yhtä läpikuultavaa ja miellyttävää käyttää kuin brändin nestemäiset huulipunat.

Matte Lipstick-kokoelma on saatavilla 18 dollaria joka 25. heinäkuuta klo anasastiabeverlyhills.com. Siihen asti olemme kierrettaneet muutamia suosikkiväreistä kokoelmasta, jotta voit aloittaa suunnittelun siitä, mitkä putket haluat poimia. Harkitse kesäsi huulipunatupasi päivitettyä.

VIDEO: Kuumin huulipuna suuntautuu vuosikymmenien ajan

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − = 20

map