Amber Rose on tuntematon tässä hiuksissa ja meikissä

Olemme tottuneet katsomaan Amber Rosea hänen ajeltuun päähänsä ja hieman luonnollisemmaksi. Hän jopa viittaa itseään “kalju pään scallywag” hänen Instagram elämäkerta. Kuitenkin malli, näyttelijä ja suunnittelija toivat sosiaalisen median toisena päivänä hiuksiin ja meikkiin, jotka tekivät hänet melkein tuntemattomiksi.

#AmberRoseShow @hisvintagetouch

Valokuvan lähettäjä Amber Rose (@amberrose)

RELATED: Ruby Rose kanavoi hänen Inner Daenarys Ibizassa

Näyttö luotiin Amber Rose Show, ja kuten näette, harkitsee selvästi 90-lukuja. Hän urheiluun brunette peruukki muotoutuu updo ja meni raskas käsin meikki sovellus. Voitko sanoa #PamAndersonVibesHoldtheBondessa. Vakavasti, että polttava silmä on tupakointi kuuma ja nämä huulet tekisi Kylie Jenner kateellinen. Hänellä on myös värillisiä kontakteja, jotka nauttivat suklaanruskeat silmät jäisiksi siniseksi.

Tmrw !!!! #AmberRoseShow @ kandiburruss ja @marlonwayans pysähtyvät! Et halua missata tätä! ��

Videon lähettäjä Amber Rose (@amberrose)

RELATED: Onko Kylie Jenner Just Lowkey paljastanut uuden lipkitin 

Meikki tehtiin julkkis-meikkitaiteilija Priscilla Ono, kun taas Tony Medina, hiusten ohjattu tähtiin, veistetty Amber hiukset. Voit virittää perjantai-iltana nähdäksesi ilmeen toiminnasta tai vain selata Amberin Insta-syötteen joitain katkelmia kuvauspäivästä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 38 = 43

map