Älä huoli-Kylie Jennerillä on enemmän kyshadows paletteja tulossa

Tässä vaiheessa olemme p. että Kylie on yrittää ylikuormittaa meitä jännitystä. Ensinnäkin kaikki uudet kiiltoaiheet ja Lip Kits, ja nyt, lisäämällä hänen Kyshadow Palette. Vakavasti, kuinka paljon enemmän hype voi yksi henkilö ottaa?

Ja kun olet ollut kiireinen rauhoittaa itseäsi (tai ainakin yritä tehdä niin) pronssin luomiväri paletin paljastamisen, Kylie on pudonnut hulluja vinkkejä tulevista paletti suunnitelmistaan.

Kylie Jenner Snapchatsin (@kylizzlesnapchats) lähettämä video


Hänen snap story, Kylie vakuuttaa meille, että vielä on vielä #ummersurprises vielä tulemaan. Hän sanoo: “Olen niin iloinen, että rakastat luomiväripalettia. Minulle oli todella tärkeää vapauttaa pronssipaletti.” Ensimmäinen..? Pidä sekunti.  

Kylie Jenner Snapchatsin (@kylizzlesnapchats) lähettämä video

RELATED: Jos et voi Snag Kylie Jennerin uuden varjopaletin 

“Ja parhaillaan työskentelen neljästa palettia kohti, joten olen todella innoissani siitä, että te näette ne”, hän sanoo. OK odota. Jos teet matematiikan, se tarkoittaa, että pitäisi olla kolme enemmän luomiväripaletteja matkalla. 

Kolme! Ja kaikki puhuvat hänen #summersurprises, ehkä näemme toinen paletti ennemmin kuin myöhemmin.

Kyllä, kyllä. Kyshadow paletit päivää.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − = 23

map