* Air Horns * Cover FX antoi meille työkalut muokata glow päivittäin

Vain muutama viikko sitten minä ja editori, Victoria, olivat pahoillamme siitä, että yksi suurimmista nauttimisviikonloppuviikonloppuistämme on löytää oikea värisävyinen tuotesoundi. Auringosta altistumme seurauksena – SPF: llä – tietenkin – säätiön sävyjä ja raja-arvoa tarvitsemme vaihtelevat. Mitä tyttö tekee? No, onneksi meille Cover FX ennakoi tätä ongelmaa, ennen kuin saavuimme siihen. Keskustele neroista! Derek Selby, maailmanlaajuinen brändin suurlähettiläs Cover FX: lle, antoi meille laiha: 

Mitä kutsutaan:

Cover FX Custom Enhancer Drops

Kuinka paljon se asettaa sinut takaisin:

Häviävät ne kalliit matcha-heittelut muutaman viikon ajan … tai 42 dollaria; sephora.com

RELATED: Gigi Hadid haluaa halutessasi sopia huulipunasi Maniin

Mikä tekee siitä erityisen:

“Nämä tulevat keskitetysti pudotusmuotoon, joten hallitset hehkuasi. Myös sävyjä, jotka sopivat kaikkiin ihon ääniin, ei ole koskaan yksi varjo sopii kaikille.”

Kuka se on??

Jokainen ja kaikki, jotka haluavat lisätä hehkun ihoonsa.

Milloin sitä käytetään: 

Koko ajan! Käytä sitä aamulla joko sekoitettuna säätiöön tai yksin, lisäämällä pehmeän ja hienovaraisen päiväaikaisen hehkun. Kosketa koko päivän tai lisää hehkun yöllä yksinkertaisesti soveltamalla sitä suoraan kasvoillesi ja sekoittamalla hyvin.

Mikä tuntuu:

Se menee painottomaksi ja sulaa ihoon.

Mitä se haju kuin:

“Ei mitään, me olemme aina hajustomattomia.”

RELATED: Lottie Tomlinson auttaa sinua tekemään kynsi

Mitä asiantuntijat sanovat:
“Koska nämä ovat keskittyneitä, vähän mennään pitkälle, nämä tulevat neljälle valaisevalle ja kahdelle mattavalle bronzing-sävylle. Valaistusta varten yksi tippa antaa sinulle hienovaraisen, valoisan lopputuloksen. Mitä enemmän pisaroita käytät, sitä voimakkaampi vaikutus , joten voit saavuttaa missä tahansa puhtaan ja nestemäisen metallin viimeistelyn välillä. Sama koskee myös sävytysvärejä – sitä enemmän pisaroita käytät, sitä enemmän valkaisua!

Mitä Internet sanoo:

Paranna keskikokoisia, kultaisia ​​tai oliivinvihreitä ihokasvoja MOONLIGHT ja SUNLIGHT kanssa sekoittamalla ne perustuksiin. ✨ Kaksoisnapsauta jos olet jo ostanut nämä sävyt. ��: @thatluxelife_ #CustomEnhancerDrops #CoverFX CANDLELIGHT ja SUNSET ovat edelleen varastossa verkkosivuillamme. Napsauta bio-kauppaamme linkkiä. ��

Kuva, jonka lähettänyt Cover FX (@coverfx) on

Valmis, asetettu, GLOW! ✨ Ylhäältä alas nyt … 1️⃣ Moonlight 2️⃣ Celestial 3️⃣ Sunkissed 4️⃣ Kynttilänvalo 5️⃣ Auringonvalo 6️⃣ Sunset ��: @sephoracanada Kerro meille suosikkisi alla olevissa huomautuksissa! #CustomEnhancerDrops #CoverFX

Kuva, jonka lähettänyt Cover FX (@coverfx) on

Tarkoitan, että huudat minua näiden upeiden @coverfx-tehostajien pudotusten kanssa. ���� He ovat vain täydellisiä yhdistelemään säätiösi kaikkialla hehkumaan tai pukeutumaan kasvosi korkeisiin pisteisiin oikealle: auringonvalo, kynttilänvalo, Taivaallinen, kuutamo. #coverfx #customenhancerdrops

Kuva Lähettäjä V j o s a P a d u k u (@vjosamua) on

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 4 =

map