Olen ollut vuosia siitä lähtien, kun näin ensimmäisen kerran tietyn kohtauksen Sinkkuelämää episodi, jossa Samantha Jones suostui kemialliseen kuorintaan Botoxin sivuseinäksi, mutta minkäänlaista mainintaa hoidosta, ja saan heti henkisen kuvan Jonesin dermatologin jälkeisestä tapaamisesta hummeri kasvot.  

Vaikka hyvä kemiallinen kuori on useita etuja, kuten minimointi hyperpigmentaatio, auringon ja tummat paikat ja aknen aiheuttavat tukossa huokosiin, jotka kaikki minun hormonaalinen breakout-pistänyt iho voisi käyttää, minun pelko hoito pahentaa minun herkän ihon on aina ollut vierailemassa dermatologin toimistossa.

RELATED: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kemiallisen kuoren saamisesta

Tässä on Drunk Elephantin T.L.C. Sukari Babyfacial tulee sisään. Pakkaus 25% AHA ja 2% BHA-happoa, tämä pikku kaveri ei-myrkyllinen kaava ei ole vitsi, ja sen on tarkoitus toimia viikoittain kotona vaihtoehtona toimiston hoitoon. Glykolihapon, maitohappojen ja sitruunahappojen yhdistelmän lisäksi luonnollisten ainesosien kuten kasvihuonekakku, matcha ja kurpitsa-fermentointiuutteen yhdistelmä tekevät kirkastamista, hienosäätää huokosia ja vähentää hienoja viivoja ja ryppyjä välittömillä tuloksilla kaikille ihotyypeille.  

Koska joku, joka on jättänyt tummia täpliä muistuttamaan heitä huonoista aikoista syksyllä, joka on täynnä erityisen sielu-murtumia, olen testannut useita tuotteita, jotka minimoivat polka-pisteiden ulkonäön leukaani, mutta mitään ei ole tapahtunut tehokas minulle, että haluan kiittää sitä ystävilleni ryhmätekstissä. Joten sanon tarpeettomasti, olin toiveikas, että voimakkaiden hapojen yhdistäminen antioksidanttien kanssa tuottaa tuloksia tekemättä herkkää ihonuutoni.

RELATED: 6 Tuotteet, jotka tekevät ihonhoidosta parhaan osan päivästäsi

Onneksi ihoni rakasti Babyfacialia. Vaikka muutamia hetkiä sen jälkeen, kun minulla oli kuorinta, ei ollut punastumista sen jälkeen, kun se oli jättänyt sen täydelle suositellulle 20 minuutille ja seurannut tuotemerkin mini-injektiopulloa sen rauhoittavan Virgin Marula Luxury Face Oil -tuotteen mukana. kuori. Vaikka heti huomasin vähän hehkua ja ylimääräistä pehmeyttä, rakkaussuhde kuoren kanssa alkoi vasta seuraavana aamuna. Jotkut minun post-breakout tummat kohteet, että olen yrittänyt päästä eroon kuukausia olivat näkyvästi kevyempi yhden käytön jälkeen, ja he ovat vain löytäneet kevyempi, koska olen jatkuvasti käyttää maski.

Olen nähnyt parannuksen Babyfacialin happoihin, joilla on ihanteellinen pH-taso kuolleiden pintojen ihosolujen kuorintaan välttäen punoitusta ja ärsytystä. Vaikka kuuntelemisen pelko on vähentynyt hieman, en voi vertailla kokemuksiani todellista kauppaa – mutta minusta ei ole tarvetta nyt.

Käsittele ihoa kotona kasvoihin 80 dollaria kohden sephora.com. Toisin kuin Jonesin tapaus, ei ole tarvetta jälkikäteen.