Abercrombie ja Fitchin ensimmäiset koskaan unisex-tuoksut ovat suurempia kohtia kuin luulet

Takaisin muotoisiin vuosiini, olen työskennellyt Hollisterin paikallisessa ostoskeskuksessani ja satunnaisesti pohtivat Abercrombie & Fitchin muutoksia. Abercrombie-kantava joukko, jota menin lukioon, halusivat molempia kantoja erittäin hyvin, ja aina kun minut valittiin työskentelemään etupihalla, se oli iso juttu. Sanoi huhu siitä, että melko ihmiset poimittivat työskentelemään etupihalle, ja riippumatta siitä, oliko tämä valhe, oli melko kiva olla mukana heidän keskuudessaan. Vuosia myöhemmin tajusin, kuinka huonosti tämä logiikka oli, varsinkin kuultuaan uutisia siitä, että monet työntekijät nimettiin varastohuoneisiin heidän esiintymisensä perusteella. Nämä työntekijät tekivät oikeusjutut kauppoja vastaan ​​ja oikeutetusti.

Olen työskennellyt näissä myymälöissä todennäköisesti kymmenen vuotta sitten tässä vaiheessa ja vaatteet heijastelivat hyvin aikakauden alhaisia ​​farkuita, jotka oli liitetty joko logo-tee tai alhaisen leikkauksen graafinen vaihtoehto, joka esitteli väärennettyä liiketoimintaa verhoutuneen seksismin kanssa. teksti. Meidän oli pakko lähteä liikkeelle pullon kanssa brändin miesten tuoksun molemmissa myymälöissä ja suihkuttaa tiloja 30 minuutin välein. Se aina laukaisi päänsärkyä, äitini kommentoi miten hullu hajosi joka kerta, kun pääsin hänen autoonsa siirtymisen jälkeen ja jopa vuosikymmenen poistamisen jälkeen, minulla on vielä flashbacks siitä, että heitä, jotka menisi sotkeutua koko farkun seinään.

VIDEO: Abercrombie & Fitch on ovela vaatteet logolla

RELATED: Abercrombie ja Fitch nimetä uuden miesten vaatteen suunnittelija

Molemmat merkit eivät ole viime vuosina olleet parasta edustajaa – ennen kuin olin työskennellyt siellä, nämä edellä mainitut graafiset teit tulivat tulelle näyttämään vitsejä, jotka perustuivat aasialaisiin stereotyyppeihin. Tämä oli vasta ensimmäinen kiistanalaisissa ympäröivissä vitseissä vuosina tulla. Entinen toimitusjohtaja Mike Jeffries teki brittisiä kommentteja siitä, kuinka paljon ihmisiä ei voi käyttää vaatteita, eivätkä siis kuulu heihin, ja lopulta lopetti toimintansa vuonna 2014. Brändi on näennäisesti puhdistanut toimintansa sen jälkeen, logo tees ja korvaa vanhat kampanjat monipuolisemmilla malleilla. Tähän mennessä A & F: n tulevat unisex-tuoksut toimivat pienenä mutta tärkeänä askeleena oikeaan suuntaan edistykselle.

Tämän perjantain alkaessa A & F ajaa kolmesta tuoksusta, joita tahansa sukupuolta voi käyttää, ja pyrkivät mukauttamaan entistä osallistavampaa lähestymistapaa sukupuoleen. Pakkaus on yllättävän melko tyylikäs – kun pullo laskeutui pöydälle, olin melko yllättynyt siitä, että tuoksu oli A & F: llä, ja jokaisen aluksen sisältämä mehu on kaukana Fierce-pulloista, jonka kerran minulla oli suihkuttaa tallentaa kahdesti tunnissa.

Ellwood on muskipohjainen tuoksu, jossa on sitrushedelmäinen kierre, ja se korvaa Fierce -kaupassa tuoksun. Ryder on hieman otsikkomaisempi tuoksu, sekoittaen meripihkaa setripuiden kanssa, kun taas Hempstead on raskas vetiverille, joten sitruunaruohoinen tuoksu on hiottu sypresssiin. Tuoksu saapuu verkossa osoitteessa abercrombie.com ja myymälässä, joka alkaa perjantaina, hinnoilla 68 dollaria pop.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 + = 39

map