9 tyylikäs ja tyylikäs lenkkarit, joiden avulla voit kuunnella harjoittelua vaatekaapissa

062314-fitness-lenkkarit-lyijy-594.jpg
Kohteliaisuus (3)

Alexandra DeRosa

29. kesäkuuta 2014 klo 14.30

Viime aikoihin asti harjoitteluvälineet eivät olleet niin tyylikkäitä kuin olisi.

Mutta kuka sanoa fitness-kulumista ei voi olla muoti eteenpäin? Naisen harjoitteluvaatekaappi on tullut hänen arkipäiväisestään – onko hän päässyt kuntosalille vai ei. Joten luonnollisesti tyylit (ahem, ne, jotka olivat aikoinaan piilossa kuntosalin ovien takana) saivat suuren makeoverin. Voimme osittain kiittää tämän vuoden kiitoteitä kiihtyvästä urheiluvuodosta, koska aivan kuten amerikkalainen, sneaker-pukeutuva tyttö on taas toiminnassa.

Poissa ovat päivät, kun käytät samoja vanhoja tylsää lenkkareita, joita sinulla on ollut vuosia. Lenkkamarkkinat menevät voimakkaasti ja jatkavat paria, jotka varmasti tekevät kestäviä vaikutelmia. Katso: 3.1 Phillip Lim, Rachel Zoe ja Balenciaga, jotka ovat kaikki päivittäneet perinteisen sneakerin, jossa on nastat, tyylikkäät mustavalkoiset väriyhdistelmät, kukkakuviot ja paljon muuta..

Joten miksi rajoittaa kengän splurges vain stilettos? Osta suosikki, tyylikkäät tennarit. Voit olla varmoja herättämään jotain tyylikkyyttä kuntosalilla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map