9 SPF-infusoidut sääteet, jotka lisätään Summer Makeup Bagiin

TK
TIME INC STUDIO

Erin Lukas

05.06.2017 klo 18.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kaksi luokkaa aurinkovoidetta käyttävät: ne, jotka muistavat sitä päivittäin, ja jos olet sellainen kuin meillä, sinulla on outoa aamu, kun unohdat lopettaa ihonhoitorutiinin SPF-kerroksella. Riippumatta siitä, mihin leiriin kuuluu, vaihtamalla tavallinen säätösi SPF-suojauksella varustetulla säällä varmistat, että ihoasi ainakin suojautuu auringon vahingollisilta säteiltä, ​​etenkin kesällä.

Emme sano, että sinun pitäisi ohittaa aurinkovoidetta kokonaan, ajatella SPF-infuusioon perustuvaa säätiötä ylimääräiseksi vakuutukseksi tai seuraavaksi parhaaksi todellinen aamupäivä, kun sinun tarvitsee leikata askel tai kaksi rutiinisi, koska olet osuma torkkua liian monta kertaa.

Kun käytät SPF-infusoidusta säästä, varmista, että valitset sellaisen, joka tarjoaa SPF 15: n tai suuremman, jotta ihosi saisi turvallisen suojan. SPF-numeron lisäksi pitää kiinni mitä tahansa haluamallasi peruspohjasta. Olipa rakastat mattapintaista, epätavallista ulkoasua tai haluat säteilevää hehkua, siellä on vaihtoehtoja kaikille.

Täällä olemme pyöristettynä suosikki SPF-infusoidut säätiöt kulumista estääkseen auringon vaurioita.

VIDEO: Kauden kauhuhenkiset kustannukset

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 2 =

map