9 Kosteuttava huulipuna, jota et usko, ovat apteekista

Apteekki Moisturizing Lipsticks - Lead
Getty Images

Victoria Moorhouse

19.3.2018 klo 12.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Näyttää lähes mahdottomalta jättää apteekki vain yhdellä asialla, joten jos olet hankala välttää impulssiostoksia seuraavalla kerralla, kun olet CVS: ssä, suosittelemme kävelemään ylös meikkien käytävään ja nostamaan kosteuttava huulipuna, joka kilpailee niitä kalliita 35 dollaria putkia. 

Infusoidut hoitoaineilla ja kosteuttavilla öljyillä, nämä ultrapigmentoituneet huulipunat ovat miellyttäviä kulutusta ja eivät sekaisia ​​roiskeilla huulilla. Jokainen yksittäinen ostos meidän kierroksella antaa satin, kermainen viimeistely ja mukana hintalappu, jota voit täysin perustella. Itse asiassa ne toimivat niin hyvin, kukaan ei usko voit maksaa että vähän.

Revlonin valikoimasta, että Gal Gadot vannottaa 100 prosentin luontaisella kaavalla, pitää vierittää shopilla yhdeksän parhaista huumeiden huuhtelupotilaista parhaillaan..

VIDEO: Yksi näistä $ 3 Lip Balms myydään joka toinen ympäri maailmaa

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map