8 huulipunaa, jotka heti tekevät hampaanne herkemmät

tk
Getty

Marianne Mychaskiw

25. syyskuuta 2017 klo 19:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Varmasti, hampaiden valkaisu nauhat ovat erinomainen käsite teoriassa, mutta herkkyys seuraavina viikoina? Melko julma, jos sanomme niin itsemme. Kun et ole halukas ostamaan LED-hampaiden valkaisuelementtiä Instagram-syötteessäsi tai tekemään kyseisen pelästyneen hammaslääkärin nimittämisen, se on aina “fake it til to make it”.

Tietyt huulipunat taajuuden viileämpään päähän voivat todella tehdä hampaistasi kirkkaamman – ei seisokkeja tai herkkyyttä. Salaisuus on jokaisen värin super-hienovaraisia ​​sinisiä tai violetteja, jotka kumoavat minkä tahansa keltaisen kahvin tai viinin kulutuksen ja tekevät hampaistasi näkyvän valkoisemmaksi kuin ne todellisuudessa ovat. Tässä laatiimme luettelon huulipunista, joilla on täydellinen tasapaino sinisestä valkoiseksi hymyksi. Vieritä alaspäin myymään jokainen nyt. 

VIDEO: Iconic Colors: Revlon kirsikat Snow huulipuna

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 − = 76

map