7 Uusi Cat-silmä näyttää, et ole vielä yrittänyt

tk
Victor VIRGILE / Gamma-Rapho Gettyin kautta (2); Peter White / FilmMagic

Victoria Moorhouse

Lokakuu 06, 2017 @ 12:15 pm
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kissa silmä on immuuntunut ikävyyteen – on olemassa noin miljoona erilaista tapaa vetää se. Olitpa valmis piristämään klassista liukumista tai haluat kokeilla nestemäisten eyeliner-taitojasi, kevään / kesän 2018 kauneuskertomukset muotikuukaudesta tulevat kätevästi. Oscar de la Rentasta Fendiin asti ikonikuvio ilmestyi kerta toisensa jälkeen kiitotietä osoittaen, että se on monipuolisempi kuin Kim Kardashian West väittää, että hänen muotoiluikkunansa saattaa olla. 

Näimme murskaantuneita versioita, sinisiltoja, kelluvia viivoja ja versioita, joita emme tienneet edes mahdollista. Parempi harjoituksen harjoittaminen – jos tämä kertoo meille mitään, on se, että kaikki saavat siivet tulemaan keväällä. Pidä vierittämällä seitsemää meidän erittäin suosikkeja, jotka näkyivät katukuvassa. 

VIDEO: Tämä malliryhmä teki suuren hiusten muutoksen

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map