7 Tuoksuja, joissa on suurempi kultti kuin Soulcycle

Kultti Fragrances Lead
Kohteliaisuus (3)

Marianne Mychaskiw

08.04.2017 klo 13.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kulttiklassista on jotain sanottavaa, erityisesti tuoksujen valtakunnassa. Ne ovat tyyppisiä tuoksuja, joita tunnistat vain ohimenevällä tuoksulla, ja ne pysyvät sinun kanssasi vuosia, riippumatta siitä, oliko itse asiassa omistanut pullon. Cult-tuoksut ovat eri luokkaa kuin mitä jokainen ja heidän isosisko ovat jo kuluneet. Ajattele sitä suosikkielokuvistasi – missä Flowerbombin, Chloe-alkuperäisen ja D & G Light Blue -bakteja voidaan rinnastaa 10 Asiat, joita minä vihaan sinusta tai clueless, nämä virheet enemmän puolella Käsityö, Tank Girl, tai Rocky Horror Picture Show. He ovat hankittu maku, varma, mutta ne, jotka rakastavat heitä, rakastavat niitä kovasti. Täällä me pyöristettiin seitsemän kaikkein merkittävintä kultua hajuvettä, joita olemme olleet pakkomielteiksi jo vuosia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 3

map