7 SPF-Infused Huulipunkia Wear All Summer Long

SPF Lipstick - Lead 2016
Kohteliaisuus

Erin Lukas

17. toukokuuta 2016 klo 17:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Ei ole mitään söpöä hiutaleista huulista ja hilseilevät auringonpalaneet huulet ovat vieläkin pahempaa. Kesä on, kun auringonsäteet ovat voimakkaimpia, mutta juuri siksi, että kausi lähestyy nopeasti, se ei tarkoita sitä, että huulipunan peli joutuu kärsimään. Sen sijaan, että annat suosikki luodesi kerätä pölyä, kunnes ensimmäinen syksyinen päivä tulee ympäriinsä ja ratkaisee balsamia, pyyhkäise huulipunaa, joka on infusoidut SPF: n kanssa suojaamaan huulet värittämättä mitään väriä. Nämä kaavat on myös pakattu pehmittimiin ja E-vitamiini, jotta huulet pysyvät pehmeinä ja sileinä sulkemalla kosteutta. Klassisesta punaisesta mehukas koralliin valitsimme kuusi huulipunaa, jotka on muotoiltu SPF: llä, lisäämällä kauneuden rutiini kaikkiin kesän paahtavaihin päiviin. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 3 =

map