7 Aurinkosuojatuotteet, jotka eivät aiheuta Breakouts

TK
Kohteliaisuus

Victoria Moorhouse

06.06.2018 klo 10.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Ei ole mitään tekosyytä aurinkovoidetta käyttämättä, mutta ohittaminen vaiheesta tulee hieman ymmärrettävämpi, jos se aiheuttaa sinut puhkeamisen. Niille, joilla on akne-altis iho, ihonhoitotuotteilla on potentiaalia tukkia huokoset, mikä aiheuttaa ärsyttäviä ja turhauttavia zits. Kukaan ei halua vaihtaa yhtä ihokysymystä toiselle. 

Ratkaisu ei varmasti ota sitä pois rutiinistasi. SPF on ei-neuvoteltavissa riippumatta siitä, mitä, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa enemmän pimples joko. Mitä voida apua akne-alttiille iholle, sen lisäksi, että voit keskustella dermatologin kanssa suosituksesta, siirtyy öljytön tai ei-komedogeeninen aurinkovoide. Nämä kaavat on tehty ilman ainesosia, jotka voivat kytkeä huokosia. 

Täällä olemme pyöristettynä seitsemän, että luotamme säilyttää ihon suojattu ja selkeä ympäri vuoden.

VIDEO: 6 kauneudenhoitoa alle 12 dollaria sinun pitäisi ostaa apteekista

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 − 39 =

map