6 vinkkejä saada kehosi valmis keväällä

Jos pidemmät päivät, paljaat jalat ja ylimääräinen pepsi askellasi eivät ole laskeneet pois, olemme tehneet sen keväällä. Kausiluonteinen mielialahäiriö on nostettu (toivottavasti) ja näkymät ovat aurinkoisia (kirjaimellisesti!). Mutta aivan kuten olemme valmiit ajautumaan (myöhään!) Auringonlaskuun, kehomme ovat raskaita ja jäykkiä, muistutuksia liian monista ohitetuista harjoituksista ja yöpymisajoista kannen alla (ok, ja muutamia samppanjaa sen päälle).

“Kylmät lämpötilat korreloivat mukavuuslihan kanssa, luonnollinen kaltevuus voi olla lisätä ylimääräisiä kiloja, ja tietenkin loma laskee täysin rutiineitamme lisäämällä paljon stressiä, joka vahingoittaa kehoa”, sanoo sertifioitu kokonaisvaltainen ravitsemusterapeutti Elissa Goodman. “Kevään puhdistus liittyy kotiin, mutta se on hyvin sopiva, sillä kevät on täydellinen vuosi, jolloin myös ruokavalioista ja elämäntavoista on tarpeetonta.”

Pohjimmiltaan on aika kevääksi puhdistaa kehosi, kuten se on sinun valloittumaton kaappi. Lue lisää asiantuntijan vinkkejä kehon nollauspainikkeen osumiseen.

RELATED: Miten sokerin ja gluteenin poistaminen muuttui elämästäni

Mene ulos

Lethargy ei ole hyvän näköinen kenellekään, ja tummat, kylmimmät kuukaudet voivat jättää meidät tuntemaan hieman hämärän. Onneksi tämä resepti on oikein oven ulkopuolella, kirjaimellisesti. “Sää on aurinkoinen ja lämmin, joten aloittakaa päivittäinen kävely”, suositteli rekisteröityjä ravitsemusterapeutti Lisa De Fazio. “Se saa endorfiinisi menossa ja vähitellen saada sinut takaisin mielialaan terveeksi.”

Sip Lemon Water

On syytä, että niin monet julkkikset väittävät sitruunavettä kuin pyhä puhdistaa graalin. “Juominen sitruunavesi on tärkeä puhdistaa ja hydratoida järjestelmämme”, sanoo Goodman, joka suosittelee vähintään kolmekymmentä 16 unssia lasillista vettä sitruuna päivässä: ensimmäinen asia aamulla, lounaan jälkeen ja päivällisen jälkeen. “Tämä auttaa emäksistä elimistöä, parantaa ruoansulatusta ja stimuloi maksan”, hän lisää.

Veg Out

Emme koskaan kannata kokonaan pakkomielteellisiä elintarvikkeita – maku ja juusto ovat välttämättömiä ympäri vuoden – mutta lämpimän sateen tuottaminen supermarketeissa tekee keväällä erinomaista aikaa tuoreen hedelmien ja vihannesten saannin parantamiseksi. De Fazio suosittelee varastoimaan suosikki lajikkeitasi ja sisällyttämään ne vähintään kahdeksi päivälliseksi päiväksi sekä välipaloiksi. Ja jos haluat siemailla kasveja, tee päivittäinen vihreä mehu. “Entsyymit, vitamiinit ja kivennäisaineet auttavat elimistöä hankkimaan tärkeitä ravintoaineita ilman, että heidän on mentävä ruoansulatuskanavan läpi,” sanoo Goodman, joka ehdottaa lehtivihreitä, kuten kalaa, chardia, endiviä ja pinaattia, jotka ovat erityisen hyviä puhdistukseen ja lisäämällä ekstroja, kuten chia ja / tai pellavansiemeniä kuidulle ja proteiinille.

Tee Gut Check

Jos tulet ulos talvella hauras hiukset, ekseema tai muu ihoärsytys, achy nivelet tai lisääntynyt ahdistus, suolistosi saattaa olla syyllinen. “Terveemme suolistamme on yleisen terveydemme keskipiste”, De Fazio toteaa, että sen lisäksi, että aiheuttavat fyysisiä ongelmia, se voi myös vaikuttaa masennukseen ja mielenterveyttämme epätasapainoisesti. Ja Goodman on samaa mieltä. “Suurin osa nykyään diagnosoiduista sairauksista voidaan jäljittää loukkaantuneelle ja ärtyneelle suolelle”, hän sanoo. Ratkaisu? Mahdollisesti probiootteja. “Probiootit ovat tarve kirjassani”, Goodman sanoo. “Ne ovat ratkaisevan tärkeitä hyvän tasapainon saavuttamiseksi.” Aja vain lääkäri, joka voi neuvoa sinua terveytesi perusteella.

Täytä se

Lisäravinteet ovat erinomainen tapa varmistaa, että saat suositeltuja tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Ja jotkut ovat erityisen hyviä auttamaan sinua virkistäytymisessä talviurheilun jälkeen. “Useimmat naiset eivät saa riittävästi B-vitamiineja, jotka ovat kriittisiä mielialoille ja energioille”, De Fazio sanoo. Magnesium on toinen supertähti Goodmanin mukaan. Mineraali “on erittäin tärkeä aineenvaihdunta, entsyymitoiminta ja energia”, hän sanoo.

RELATED: Mitä syödä ennen ja jälkeen harjoitus

Treenata

Jos sinua ei ole muistutettu jonkin aikaa, työskentely voi tehdä ihmeitä sekä keholle että mielialalle. “Kun harjoitamme endorfiineja vapautuu kehossamme ja meillä on aaltoileva vaikutus kaikkiin tekoimme”, Goodman sanoo. “Se on yksi nopeimmista tavoista poistaa stressihormonit pois järjestelmästämme, joka voi aiheuttaa terveysongelmia ja estää asianmukaisen puhdistuksen.” Tämä ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi heittää itsesi lähimpään juoksumattoon ja työntää niin kovaa kuin mahdollista , vaikka. “Johdonmukaisuus on tärkeämpää kuin intensiteetti”, De Fazio sanoo. “Puhu kävellä tai käydä kuntosalilla ja suunnata 30 minuuttia sydäntä noin viisi kertaa viikossa.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 − 60 =

map