6 valaistusvaihtoehtoa, joiden avulla voit käyttää meikkiä kuin ammattilainen

Meikki Mirrors
Getty Images

Alexis Bennett

20. helmikuuta 2018 klo 19.15
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Ei ole väliä, kuinka monta YouTuben opetusohjelmistoa katselet, kun haluat hallita muotoilun taidetta tai luoda tasaisesti siivekäs silmät. Jos valaistus on pois päältä, et todennäköisesti löydä kameran valmiita tuloksia. Jotta voit luoda virheetöntä viimeistelyä, sinun täytyy poistaa kaikki hämmentävä valaistus ja varmistaa, että työskentelet olosuhteissa, jotka tarjoavat parhaan mahdollisuuden.

Olemme keränneet suosikkityökalut, jotka antavat heikoimmille alueille kuvan täydellisen valaistuksen. Matkapuhelimen tapauksista tyylikkäisiin turhamaisuuksiin on useampia tapoja kuin saada parhaan mahdollisen kattavuuden jokaisella pyyhkäisyllä. Selaa alaspäin löytääksesi kuusi valaistusvaihtoehtoa, jotka muuttavat meikkipeliäsi.

VIDEO: 5 tapaa korostaa silmäripsiasi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 + = 46

map