6 kasvanut vanilja tuoksuja, jotka eivät tee sinua haju kuin kakku jumittua

TK
Hyvä, Getty

Marianne Mychaskiw

15. toukokuuta 2017 @ 15:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Ehkä johtuen huonoista ja keskikohtaisista tuoksuista, jotka keskittyvät huomion ympärille, vaniljat voivat joskus saada huonoa rapia hajusteen maailmaan. Saamme sen, kun se yhdistettynä mahdollisesti tehtyihin elementteihin kuten cupcake-sopimukseen, ainesosa voi saada hieman liian rakkoutunut, mutta se voi todella olla todella hienostunut muistiinpano sekoitettaessa oikein. Kun täydennetään muistiinpanoja, jotka parantavat ja tasapainottavat vaniljaa, lopullinen vaikutus on odottamattoman tyylikäs ja joskus jopa seksikäs.

Laatimme luettelon parhaista vaniljan hajuvesiä, jotka ovat kaukana siitä kehon summasta, jota käytit harjoitellessasi lukion kuntosalissa. Vieritä alaspäin nähdäksesi (ja myymälä!) 6 suosikkikulttuurista vaniljaa.

VIDEO: Kuinka tehdä tuoksu kauemmin

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 2

map