6 Huulipunat, jotka heti tekevät poutasi suuremman

malli- having lipstick applied
Getty

Marianne Mychaskiw

26. syyskuuta 2017 klo 14.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Tosiasia: me käytimme tiettyä huulipunaa kiiltoa niin usein takaisin lukiossa, vaikka jännittynyt ajokokemus muistuttaa meitä voimakkaasta kihelmöintikokemuksesta, jota aiomme kestää.

Onneksi asiat ovat nykyään paljon helpommat.

Tietyt päällysteet ja värit yksinään voivat välittömästi luoda suuremman huulen ulkonäön, ellei vanhoista kouluista ole palovammoja. Matte-kaavat – joko nestemäiset tai perinteiset – eivät koskaan luo suurempaa ulkonäköä, ja lisäbonuksena voi tehdä ylivuotojen teko näyttävän hienompaa loiston puuttumisen vuoksi. Vaihtoehtoisesti luovan kiillon luova sijoitus on kyky vetää kevyt temppu, joka antaa erinomaisen paksuisen viimeistelyn.

Tässä kootaan yhteen kuuden huulipunan luettelo, joka voi auttaa sinua tekemään isomman kurkun. Pidä selaamalla myymään jokainen nyt.

VIDEO: Microbladingin todelliset kustannukset ja muut kauneudenhoitomenetelmät

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 2 =

map