5 tapaa elää elämäsi Glitterillä huulillesi

tk
Jim Spellman / WireImage

Erin Lukas

20. syyskuuta 2017 klo 17:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kuka sanoo, että olet liian vanha glitter-meikkiin? Lukiokoulun jälkeen olet luultavasti vetäytynyt huurrellisesta huulipunasta ja söpöistä kiiltoistasi, jotka aina pidät farkkujen taskussa taskulokerosi takana. Mutta jos aikuiset versiosi lempikuvaasi huulipunaisista tuotteista, joita julkkikset ovat pukeutuneet punaisella matolla, ovat viitteitä, saattaa olla aika palata huulille.

Viime kesänä Pat McGrath johti kaikkiin asioihin eloonjäännellä hänen ruby ​​red glitter huulten pakkauksensa. Vaikka lumoava, ulkoasu ei ollut aivan käytännöllinen (mitä me rakastimme siitä). Nyt glitter on hiukan päässyt maan päälle ja mahdollisuus noutaa putki glitter-flecked huulikiiltävästä tai metallista punaista huulipunaa meikkihyllyistä.

Jos haluat testata trendin ilman säkenöivän laskeuman riskiä, ​​olemme löytäneet viisi tapaa käyttää sparkly huulia punaisesta matosta, joka myös toimii jokapäiväisessä elämässä.

VIDEO: Kauden kauhuhenkiset kustannukset

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − = 94

map