5 parasta tilauslaatikkoa kyseisen kuukauden ajalle

tilaus boxes LEAD
Kohteliaisuus

Marianne Mychaskiw

22.10.2015 klo 17.15

Vaikka kauneudenhoitolaatikoiden, kuten Birchboxin, Julepin ja Glossyboxin, avulla voit tutustua uusiin meikkiastioihin, eräs tilausmerkki on muuttanut elämääsi kokonaan auttamalla vähentämään niitä epämukavia matkoja apteekkiin että kuukausi. Kyllä, puhumme ajanjaksosta. Filed under “niin nero, olemme hulluja, emme ajattele sitä ensin”, ajan tilauslaatikot käsittelevät kuuntelumuotoa, jonka tiedät ja rakastat, mutta korvaa kauneudenäytteet naisvaltaisilla hoitotuotteilla, teetä, karkkia ja paljon muuta . Voit odottaa, että laite saapuu 3-5 päivää ennen sykliäsi, ja virallisesti tuo ne päivät, joita ei ole valmis lopettamaan.

Yksi toimitus odotamme joka kuukausi on LeParcelin (edellä). Saat 15 dollaria kuukaudessa (leparcel.com), saat kaikki tarvitsemasi perusasiat sekä gourmet-suklaata, LeParcel-tiimin lahjakahtaa ja hienoja kauneudenäytteitä – hello, MAC Fluidline ja Chanel-seerumi .. Vieritä alaspäin nähdäksesi neljä uutta suosikkikauttamme.

RELATED: Erikoistarjous! Opas Online Beauty Box Clubs -oppaaseen

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 1

map