5 kauneudenhoitoa Bella Hadid Swears By

Bella Hadid
Michael Ostuni / Getty

Dior Beautyin uusin kasvot itsevarmuudella, keskimmäisen lapsen oireyhtymä ja miksi hän ei koskaan mene vaaleaksi.

Dior Beautyin uusin kasvot itsevarmuudella, keskimmäisen lapsen oireyhtymä ja miksi hän ei koskaan mene vaaleaksi.

Lisää

Kahlana Barfield Brown

18. toukokuuta 2017 klo 9.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Näyttösi saa niin paljon huomiota. Onko koskaan vaikea käsitellä?

Joo. Ihmiset ajattelevat, että olen niin luottavainen, mutta en ollut varma ollenkaan vasta hiljattain, ja olen yhä kasvussa. Katson peiliin aamuisin ja tuntuu täysin epävarmalta. Minulle luottamus on käynnissä oleva työ. On aina haitallista lukea negatiivisia kommentteja sosiaalisesta mediasta, mutta opettelen olemaan ottamatta niitä henkilökohtaisesti.

Mitä opetuksia äitisi opetti sinut ja sisaresi Gigi kauneuden kasvaessa?

Hän opetti meille perusteet – pitää ihon puhtaana ja kosteana ja käyttää aurinkovoidetta. Ei ollut suurta huomiota kauneuteen kodissamme, koska olimme aina navetassa ratsastushevosia, ja Gigi myös pelasi lentopalloa. Olimme tulleet päivälliseksi kaikki hikiset, tee kotitehtävä ja käymme kouluun seuraavana aamuna.

Luin, että pidät itseäsi olemattomana keskimmäisenä lapsena. Kuinka niin?

Olen rauhantekijä. Veljeni on paljon kuin isäni, sisareni on paljon kuin äitini, ja olen molempien sekoitus. Siskoni huutaa veljelleni. Äitini huutaa isäni kanssa. Olen kuten, “Guys, voimmeko rakastaa toisiamme?” Haluan olla kaikkien puolelta. Olen myös Vaaka.

Sinä ja Gigi ovat vain 18 kuukautta erossa. Oletko aina ollut täysin erilaisia ​​tyylejä?

Olen aina ollut paljon enemmän. Ensimmäinen asia, jonka IMG [Models] sanoi Gigylle, kun hän muutti New Yorkiin, oli “Pukeudu hyvin L.A.” Hänellä oli sundressit, valkoinen Ts ja poikaystävät farkut. Kävelin IMG: ssä mustissa nahkahousuissa, moto-takissa ja pumput. Ja hiuksemme. Ihmiset ajattelevat, että värjätään minun omakseni eron, mutta se ei ole totta. Väritin sen tummaksi 13-vuotispäivänä, koska se on enemmän minua. Koko elämäni olen aina tuntenut, että minun pitäisi olla syntynyt brunette. En voi edes kuvitella itseäni blondi.

Oletko koskaan käynyt läpi hankala vaihe?

Oi jumalani, olin täydellinen chubster. Olin lapsi leikkimässä hiekalla nurkassa syömässä kanahippoja. Samalla Gigilla oli täysipäiväinen kuusi pakettia, ja tämä oli kun olimme 6 ja 7. Voin näyttää kuvia. Hänellä on aina ollut sama urheilullinen runko, jota hänellä on nyt. Minulla oli myös yläosassa olevat pääntulpat.

VIDEO: Gigi & Bella Hadidin leikkisä lapsuusvalokuvia

 

Milloin ymmärrät, että halusitte mallin?

Todennäköisesti sen jälkeen kun muutin New Yorkiin yliopistossa ja allekirjoitin IMG: n kanssa. Tein niin monta testiä satunnaisissa pikkuhousuissa Brooklyniin, mutta vasta ensimmäisestä todellisesta ampumisestaan ​​tulin innoissani ja ymmärsin, että halusin tehdä uran mallinnuksesta. Olen aina etsinyt 90-luvun supermalleja – Naomi, Cindy ja Linda. He ovat niin huonoja. Useimmat hiuksistani ja meikit viittaavat ampuihin tulevat niistä.

Kun olet poissa käytöstä, millaisia ​​hiuksia ja meikkiä saat mukavimmista?

Pidän taupey, kultainen, vaaleanpunainen tilanne silmäni, ja pehmeä vaaleanpunainen huuli. Minulla on todella ohut hiukset, joten olen itsestäänselvää siitä, että se kuluu loppuun. Kun minulla on, minulla on laajennuksia sisään. Mutta yleensä haluaisin vetää hiukseni pois kasvoistani super-tyylikkääseen pullaan. Ihmiset haaveilevat minua, koska vedän hiukseni niin tiukasti, että näyttää siltä, ​​että minulla on ollut kasvohoito.

Bella’s Must-Haves

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 + = 30

map