4 Täysin eri tapoja käyttää Urban Decay’s New Heat Palette

öinen Smoky Eye
Lauren Perlstein

Victoria Moorhouse

19. kesäkuuta 2017 klo 12:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

13 päivän kuluttua sen käynnistämisestä, Urban Decayin uusi NAKED-paletti paljastui kokonaan. Niin, niin, on turvallista sanoa, että lämminvärinen varjoainekokoelma on melko kuuma. Eikö se päässyt ensimmäiseen kierrokseen? Älä hikoile sitä, on hyviä uutisia. Se tulee takaisin verkossa osoitteessa UrbanDecay.com 30. kesäkuuta ja osuu Ulta, Sephora ja Sephora.com 13. heinäkuuta.

Voit pitää sinut ajan tasalla toimituksellisen meikkitaiteilijan Neil Scibellin kanssa, joka näyttää uuden paletin monipuolisuuden ja luonut neljä täysin erilaista silmämeikkiä eri ihon ääniä varten. 

Punaisesta oranssista väripalkista tyylikkääseen savuiseen silmään luumuissa ja punaisissa, pidä vierityksiä tarkemmin ja selvitä tarkalleen miten saada ne kotona..

VIDEO: Kauden kauhuhenkiset kustannukset

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map