4 Kauneudenhoitotuotteet Emilia Clarke Swears By

tk
Trunk Archive

Dolce & Gabbanan tuoksun uusi kasvot luonnollisella tunnelmallaan ja helppoudellisella asenteellaan saattaa olla pelin hienoimpia ja kaikkein lupaavimpia tyttöjä. Tässä hän jakaa kauneuden salaisuutensa.

Dolce & Gabbanan tuoksun uusi kasvot luonnollisella tunnelmallaan ja helppoudellisella asenteellaan saattaa olla pelin hienoimpia ja kaikkein lupaavimpia tyttöjä. Tässä hän jakaa kauneuden salaisuutensa.

Lisää

Kahlana Barfield Brown

23. elokuuta 2017 klo 9.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Mitä kauneus tarkoittaa sinulle?

Tämä tulee kuulostamaan hölynpölyltä, mutta kun olet onnellinen, se on kaunista. Kykyä nauraa eikä ottaa itsesi liian vakavasti. Ovat voineet katsoa peiliin ja olla viileä kuka katsoo sinua. Yritän olla yhtä aito kuin pystyt, myös sen, mitä laitat kasvoillesi. Rakastan meikkiä, mutta tukahduttaa kasvoni sen kanssa vain ei ole minun laukku.

On luottamusta siihen lähestymistapaan. Sanoitko, että se kesti aikaa, jotta pääset sinne?

Valtavasti. Olen todella taistellut luottamuksen kasvaessa. Luulin, että olin liian lihava. Luulin, että olin ruma. Sanoin itselleni Cabbage Patch Kid. Jos poika puhui minulle, olisin järkyttynyt. Mutta sitten on erityinen hetki, joka tapahtuu nuorena aikuisena, kun alkaa selvittää, kuka olet, mitä haluat, miten otat kahvia, ihmisiä, jotka tekevät sinusta tuntuu hyvältä ja kenen pitäisi olla ympärilläsi. Aloitat näkemästä sen, mitä kasvosi tai kehosi näyttää.

Olet käyttänyt paljon urallasi pelaamalla Khaleesi Daenerys Targaryenia Valtaistuinpeli. Millä tavoin Khaleesi ja Emilia eri?

Emilia ei pese hiuksiaan niin paljon. Minusta tuntuu huomalta, kun tapaan ihmisiä ja he ymmärtävät, että olen Khaleesi, ja he ovat pettyneitä, koska emme näytä yhtään samalta. Minä olen, “Anteeksi, se ei ole oikeastaan ​​minua! Se on peruukki.” Ihminen ei ole niin kaunis. Nuoret saavat tämän vääristyneen näkemyksen siitä, mikä kauneus on ajan, rahan ja työpanosten takia, jotta he tekevät ihmisistä näyttävän hyvältä. Kyllä, meidän on katsottava näitä tarinoita ja inspiroitava, mutta on tärkeää olla vertaamatta itseäsi. Koska se on täysin uskottava.

Luuletko sosiaalisen median olevan myös osa?

Kyllä, ja se tappaa minut. Nämä tyhmät sovellukset, jotka tekevät sinusta näyttävän ohuemmalta ja ilmatulta – miksi sitä vaikeuttaa kaikille? Ei ole otsikkoa, joka sanoo: “FYI, minä imyn tummaani, ja tämä on minun 17. versionni.” Olemme kaikki tehneet sen, mutta mielestäni meidän pitäisi paistaa kirkkautta aivoihin ja luonteeseen.

VIDEO: Game of Thrones Stars Instagramissa

Äitisi työskenteli kauneuden PR yhteydessä ollessasi nuorempi. Mitä hän opetti sinulle?

Puhdistaa ja kosteuttaa; hän koulutteli minua siinä vuodesta 12-vuotiaana. Ja kun sain hieman vanhemmat ja halusin käyttää meikkiä, hän opetti minulle, miten tehdä ei-meikkiä meikki ulkoasua – laittaa hieman eyeliner vain räystään linjaan yhdessä vähän ripsiväri ja huulen sävy.

Mikä sinun täytyy mennä katsomaan nyt?

Pidän yleensä erittäin luonnollisena. Mutta jos kaikki muu epäonnistuu ja minun täytyy vetää itseni yhteen, koska ystäväni ovat: “Et voi maksaa meille tänä iltana, sinä pelastit viime yönä,” minä teen punaisen huulipunan. Jokainen nainen tarvitsee hyvän punaisen. Se tekee sinusta tuntuu vahvalta ja kovaa, ja sinulla ei voi kirjaimellisesti olla mitään muuta kasvosi lisäksi ripsiväri ja punastua.

Olet Dolce & Gabbana The Onein uusi kasvot. Mitä pidät siitä tuoksu?

Se ei ole liian girlie, siinä on maanläheisiä muistiinpanoja, ja siellä on rikkaus, joka ei tee sinut kuristumaan. Se on yksi niistä tuoksuista, jotka jätät hänen tyynyllensä. Ja se on tärkeää.

Saat lisää tällaisia ​​tarinoita poimimaan syyskuun numero Tyylissä, saatavilla lehtikioskeista, Amazonista ja digitaalisesta latauksesta.

Emilia’s Must-Haves

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − = 45

map