3 tapaa käyttää Beautyblenderia, joka ei sisällä säätiötä

Beautyblender-sieni on katkelmia amatööreille taiteilijoille ja maustetuille ammattilaisille. Ja kyllä, he voivat kääntyä saumattomaksi meikkiohjelmaksi – mutta maagiseen munaan on enemmän kuin sen perusominaisuudet. Soveltaessasi huulipunaa piristämään meikkiäsi, olemme löytäneet kolme vaihtoehtoista tapaa käyttää työkalua, jotta voit hyödyntää parhaiten investointisi.
 
Sileämpi huulihaahto
Joskus pyyhkäiseminen huulipunasta suoraan luodin päältä voi johtaa raskaan käden viimeistelyyn. Pehmeän väritulostuksen vuoksi N.Y.C. meikkitaiteilija Edward Cruz suosittelee kostean Beautyblenderin käyttämistä värin soveltamiseksi. Aloita kaksi tuuman värikartta kätesi takaosasta ja lisää sitten sienen piste tuotteeseen. “Tee pehmeä hymy ja naputa väriä varovasti suun kaikkiin neljään kulmaan ja pistä sitten jäljellä oleva tuote keskelle”, sanoo Cruz. Tämä temppu toimii hyvin nestemäisillä huulipunilla ja perinteisillä luoteilla, mutta älä käytä kiiltoa, koska tahmea rakenne saattaa haitata sienesi.

Jauheen asettaminen
Usein pakkaus jauhe meikkiin harjalla voi tuottaa cakey ulkonäkö. Sen sijaan Cruz ehdottaa kostean Beautyblenderin käyttämistä irtonaisen jauheen käyttämiseksi rypistyneelle, virheettömälle näköiselle iholle. “Kasta sieniä jauheeseen ja paina sitten silmien alle asettaaksesi peitevoidetta tai kasvosi asettaaksesi säätiön.” Cruz sanoo. Jos olet liikkeellä, pudota kuiva Beautyblender omaan meikkipussiin, jotta se koskettaa puristettua jauhetta.  
 
Piristää meikkiäsi
Keskipäivän virkistäytymiseen kostuta Beautyblender hieman suosikki kasvosiemesiä. Cruz varoittaa, ettei pyyhkäise sieniä kasvojesi yli, vaan paina seerumin iholle ihon läpi. Näin tekeminen välittömästi kirkastaa kasvoillesi näyttäviä alueita, kertoo Cruz.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 − = 79

map