11 parasta Beauty Lessons “Gilmore Girls” opetti meille

Kun Gilmore Girls päättyi vuonna 2007, fanit nauroivat ja huusivat – mutta se ei vielä ollut tarpeeksi. Katsojat halusivat Stars Hollowin elämän jatkumaan ikuisesti. Onneksi tämä toivomus myönnettiin, kun Netflix ilmoitti tulevansa Gilmore Girls uudelleenkäynnistää, ohjataan ensi-iltansa 25. marraskuuta.

Vaikka Lorelai ja hänen tyttärensä Rory opettivat meille arvoa hyvää välipalaa (pizzaa, karkkia ja popcornia kaikki välttämättömyys), he myös levittävät viisautta hius- ja meikkiosastoon. Paitsi että Lorelai oli kaupungin hienoin äiti, mutta hän oli helposti tyylikkäin.

SAMANKALTAISET Guys, Gilmore Tyttöjen Nail Polish olemassa

Tässä on yhteenveto parhaista kauneuden oppitunnista Gilmore Girls, koska vuosia myöhemmin niiden vinkit ovat yhtä tärkeitä ja suhteellisia kuin koskaan. Ja tule, syvällä olet aina halunnut olla Gilmore.

1. Huonoja tyttöjä käyttää punaista kynsilakkaa

Ennen Roryn ensimmäistä päivää Chiltonissa hänen äitinsä vaati, että maalaus hänen varpaansa oli punaista. Miksi? Koska “yksityiset koulun tytöt ovat huonoja tyttöjä ja huonoja tyttöjä aina pukeutuvat kynsilakkaan.” Vain Rory tietää, että hänen varpaat ovat väriä, mutta se on silti rohkea liike.

2. Lisää aina ylimääräinen haavaside

Juuri ennen koulun tanssia, Lorelai auttaa Rorya korottamaan häntä ylös lopullisella hiuslakalla. Älä vain ole kuin Sookie, joka vahingossa pitää pulloa väärässä suunnassa ja saa sen silmiin.

3. Pieni huulikiilto menee pitkälle

Roryn ennenaikaisen sulamisen takia Lorelai syöksyy ja pelastaa päivän. Hän sanoo: “Aja jotain huulikiiltoa, kirkasta mutta hedelmällistä, ehkä hieman ripsiväriä. Joku ommella se peitteellä ASAP.

4. Älä Shy Away From Glitter

Kun Lorelai auttaa Lukein tyttäriä huhtikuussa heittää synttäreitä, hän antaa tytöt kokeilemaan heidän ulkonäköään. Se tarkoittaa kimallusta, kimallusta, – ja sanoiteko glitterin? Oi, ja hauskoja hiusvärejä.

RELATED: avain kirkkaisiin silmiin? Se on tässä putkessa

5. Bandanas voi tehdä Impromptu Headbands

Ei, sinun ei tarvitse olla cowgirl. Lorelai tekee tämän ulkoasun viileältä. Lisäksi se on täydellinen tapa pitää hiustesi kasvoistasi. Se on win-win.

6. Huulipunan sovittaminen vaatteesi ei ole huonoin ajatus

Punaiset huulet punaisella huipulla saattavat tuntua liian hauskalta, mutta kuten tämä äiti-tytär-duo todisti, se on klassinen ilme syystä.

7. Vanhainta ei ole muotia

Kuten tanssiratsastuksen aikana nähdään, Rory ja Lorelai voivat irrottaa kampaukset kaikesta vuosikymmenestä. Nämä ulkoasut ovat niin glam!

RELATED: Liian kauniit x Beautyblender lopulta paljastaneet heidän Collab

8. Bangs hetkessä auttaa sinua näyttämään enemmän aikuisia

Yoren yliopistovuosien aikana Roryn uusi kampaus auttoi häntä näkemään paljon vanhemmat ja kollegiaaliset. On hullua kuinka paljon otsatukka voi muuttaa ulkoasua.

9. Älä menetä allekirjoitustasi

Olipa Emily Gilmore’n helmet tai Lane Kimin lasit, tietyt hahmot pitävät samanlaista tyyliä koko sarjasta. Ne voivat lisätä ylimääräistä silmän meikkiä tai pukea hiuksiansa satunnaisesti, mutta ne pysyvät itsensä kunnossa, ja se on tärkeintä.

10. Hiusten värjäys on hauskempaa ystävien kanssa

Se on parempi kuin mennä yksin, eikö? Vaikka Yale, Rory yrittää vaaleanpunaisia ​​kohokohtia hänen kaverinsa kanssa, Lucy ja Olivia. Se on spontaani hauska (ja tilapäinen) ulkoasu.

11. Sinun ei tarvitse pakastaa ruokaa

Toki hiusten ja meikkien tekeminen on hienoa. Mutta joskus asetat etusijan tacolle ja laita lautasliina (väliaikainen hauska!) Kuten Gilmores opetti meille, voit aina käyttää huuliharppua uudelleen syömisen jälkeen.

Etkö sinusta tuntuu innokas palaamaan takaisin ja katsomaan koko sarjaa? Nämä kauneusvihjeet, jotka on ripoteltu koko ajan, ovat lisäbonus.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map