10 Suuri Urheilu Bras, joka tekee sinusta oja säännöllisen Bras

TK
Alo Ceballos / GC Kuvat

Kim Peiffer

Mar 29, 2017 @ 11:45
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Voisiko se olla totta? Ovatko päivät, joissa on liian tylsä ​​push-up-rintaliivit ja tiukemmat-kuin sinä alusvaatteet, jotka kaivaavat meidän kylkeni lopulta ohi? Kaikki havainnot osoittavat kyllä. Emme voineet olla enemmän innoissaan. Mitä, kun ihastuttavien (ja mukavien) urheiluharjojen runsaat markkinat ovat, ei näytä tarvitsevan enää tavaraa vanhanaikaiseksi rintaliivaksi. Alla, 10 urheiluhiekkaa, jotka vakuuttavat sinua luopumaan tavallisesta brasista kokonaan. Super pehmeästä kankaasta jäähtyä malleja ja värejä, jotka näyttävät upealta peeking outiltä, ​​urheilujalkineet saavat hetken.

VIDEO: Fitness Trainers paljastaa mitä he koskaan syövät ennen harjoittelua tai sen jälkeen

 

Ajattele, että ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, kun tulet kotiin, ei tarvitse purkaa rintaliivitasi ja kaataa sitä koko huoneeseen. Eureka. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − 92 =

map