10 rauhoittavaa vartalovoimaa ihon valmistukseen talvella

ruumis Lotions Lead
Kohteliaisuus

Erin Lukas

21.11.2017 klo 17:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Temperamentti pudota iho ei ole vitsi. Ei ole väliä, missä asut, hetki kylmempi ilma osuu, iho muuttuu kuivaksi, hiutaloksi ja itkkoksi. Laita se lievästi käsittelemällä kausiluonteisesti parsattua ihoa, on yhtä ärsyttävää kuin unohtaa ladata iPhonen ja jättää laturin kotiin. Äärimmäisen luonteen ansiosta talven lähestyvän huono sää vain pahentaa ihosi tilaa. Kuitenkin, aivan kuten miten vedät taskut, neulepuserot ja saappaat pois varastosta Labor Day viikonloppuna, voit myös laittaa hieman esikäsittelyä iholle.

Säilytys tehokkaaseen vartalovoiteeseen ei ainoastaan ​​nosta mitään kuivuutta, jota sinulla on nyt, mutta myös varmistaa, että sinulla on tarjonta slaterille myöhemmin. Apteekkareiden timanteista luxe-kaavoihin seuraavat 10 vartalovoidetta pitävät ihon sileänä ja hydratoituna koko kylmällä ilmalla.

VIDEO: 5 hiljaa kalliita ihonhoitotuotteita

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 4

map