10 Hypoallergenic Mascaras kun silmäsi ovat aivan yhtä herkkiä kuin Sinä

ripsivärit for Sensitive Eyes
Graham Denholm / Getty Images

Erin Lukas

15. helmikuuta 2018 klo 16.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kun sinulla on herkät silmät, joidenkin päivien punoituksen ja ärsytyksen taso vastaa sitä, mitä näytät, kun olet itkenyt viimeisen Tässä olemme.

Todellisuudessa piilolinssit, kuivuminen tai allergiat voivat kaikki aiheuttaa ärsytystä. Riippumatta siitä, mikä on verenpaimen tai kyynelten silmän syy, se voi tehdä yrttejä, erityisesti ripsiväriä, vaikeampaa sanoa vähiten. Ja saada lash-laajennuksia kuten muutkin ystäväsi? Unohda.

Siellä hypoallergeeniset ripsivärit tulevat sisään. Nämä kaavat pidentävät ja määrittävät ripset aivan kuten keskiputket, mutta ovat tyhjät ainesosat. Sen sijaan nämä ripsivärit on pakattu lempeillä mineraalipigmentteillä, antioksidanteilla ja hoitoaineilla, jotka lisäävät tilavuutta ja pituutta ripsiin.

Täällä olemme pyöristettynä 10 parhaista lempeä ripsivärejä käytettäväksi, jos sinulla on herkät silmät.

VIDEO: 5 tapaa korostaa silmäripsiasi

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − = 5

map