Voisiko Courteney Coxin Airy Malibu Home olla kauniimpi?

Courteney Cox Home Tour - LEAD
Laure Joliet yhdelle Kings Lane: lle

Isabel Jones

18. tammikuuta 2017 klo 13.30

Courteney Cox on vuosien vakiintuneiden kiinteistöjen räjähtämisen jälkeen päättänyt, että hänen nykyinen koti on täydellinen – “Tämä on talo, josta en koskaan pääse”, kertoi One Kings Lane. Sinä mahti sanovat, että Ystävät alun Malibu-asuinpaikka tulee aina olla hänen puolestaan (cue quick-fire clapping -sekvenssi). Punoksella syrjään, Coxin puhdas rantahotelli on rauhallisen rannikkoalueiden elämisen epitome – se olisi vaikea menettää jäähtyä ilmavissa tiloissa, jopa Monica Gellerille.

Vaikka Cox on pitänyt Oceanside-kiinteistöä noin kymmenen vuoden ajan, hänen tilansa työtä ei koskaan tehdä. Tällä hetkellä näyttelijä keskittyy kodin sisustuksen päivittämiseen, kun hänen esteettisen maineensa muuttuvat. “Ennen kuin olin eräänlainen orgaaninen ja moderni, ja nyt olen todella vanha sekoittaa puhtaampaa tavaraa. En todellakaan muuta kaikkea, vaan vain muutos – miksi emme? “Cox sanoi hänen jatkuvasti kehittyvistä muotoilun mieltymyksistään.

Mukaan hänen Malibu Hideaway ainutlaatuinen tyyli, Cougar Town näyttelijä on yhteistyössä One Kings Lane -yrityksen kanssa tarjonnut joitakin suosikkituotteistaan ​​yleisölle. Osta maanalainen kokoelma täältä.

VIDEO: Inside Courteney Coxin Oceanside Malibu Home

 

Jos haluat tarkastella lähemmin Coxin kotia, selaa alla olevia valokuvia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 48 = 49

map