Tegan Quin (Tegan ja Sara) kertoo meille, mikä on kuin kasvattaa identtisellä kaksoisryhmällä

Minun sisareni, Sara, ja minulla on aina ollut mukavuus peilaa toisiaan. Olen tavannut kaksoset, jotka menivät muusta tavasta näyttää erilaisilta, mutta lapsuudesta lähtien olemme omaksuneet samankaltaisuutemme.

Kun olimme 4-vuotiaana, Sara ja minä kysyimme äitiltä, ​​voisimmeko leikata hiukset pois. Se oli todella kauan, käytännöllisesti katsoen alaspäin, ja pyöreillä kasvoillamme näyttimme kuin pienet kerubit. Salissa kävin ensin, ja teimme sarjan kuvia minusta lyhyillä hiuksilla Saraen pitkin pitkillä hiuksilla. On olemassa niin monia sukupuolisia kiinnittymisiä pitkät hiukset, emmekä pidä naisellisiksi, joten näet rautamattoman onnen silmissämme, kun hiuksemme oli lyhyt.

Pian kauan sitten halusimme saada korvamme lävistettyä, ja menin sitten ensin. Ensimmäinen korvakoru oli täysin traumatisoitunut, eikä halunnut käydä toisen kanssa. Niin Sara sai vain yhden lävistyksen. Hän oli periaatteessa: “No, jos Teganilla on vain yksi korvakoru, niin minulla on vain yksi.”

Meillä molemmilla on aina ollut todella vaihtoehtoinen esteettisyys, ja katsomalla taaksepäin, mietin, olisimmeko tekemättä joitain valintoja yhdessä, koska oli mukavaa ottaa toinen henkilö ottamaan riskin myös. Jos siellä on kaksi tytöt, joilla on yksi korvakoru, jolla on pussilakana farkut ja sateenkaariset ketjun kaulakorut kouluun, ehkä se ei ole niin outoa.

RELATED: Meg Ryan kyntää esseen yhdestä parhaasta omaisuudestaan: “Se on hauskaa, jolla on kuuluisia hiuksia”

Olemme menneet jyrkästi eri suuntiin vain kerran, lukiossa lukiossa. Noin tuolloin bändimme oli alkanut saada musiikillista vauhtia ja olin itseluottamusta. Hieroin hiukseni lähellä leuan pituutta. Tein sen täydellisellä mielikuvituksella, mutta minusta tuntui muuttuneen. Sara piti hiuksia pidempään. Joten viiden kuukauden ajan meillä oli hyvin erilainen ulkonäkö ja kampaukset, ja muistan tunteen kuin yksilö – se oli niin jännittävää.

18-vuotissyntymäpäivänään menimme hiuslukselle yhdessä, ja Sara lahoi päänsä ja värjää hiuksensa vaaleat ja leikkaa myös minun. Tuolloin kaikki ystävämme menivät yliopistoon, ja olimme päättäneet tehdä musiikkia ja tunsimme todella yhdistyneen muunnoksistamme. Mielestäni tarvitsimme fyysisen muutoksen, molemmat meistä, tämän uuden elämän alkua varten. Ja siitä lähtien olemme olleet hyvin tietoisia siitä, että bändin näyttämöllä jouduttiin pysymään synkronoituna ja vastaamaan jokaisen albumin tunnelmaa. Duo-kuvamme joskus on etusijalla siihen, mitä haluan henkilökohtaisesti. On aikoja, jolloin haluan ajella päätäni uudelleen tai kasvattaa hiuksiani kauan, mutta se ei ehkä sovi sopivan albumin kiertämiseen.

Vuosien varrella olen ymmärtänyt, että samanlaisen kaksoiskappaleen kaltainen on, että sinulla on itsellesi elävä 3-D-malli, jossa kokeilet vaatteita tai meikkiä. Joskus ostaisin jotain uutta ja ei pidä siitä itselleni … ja sitten näen Sara yllään ja näyttävät hyvältä, mikä muuttaa tapaa, jolla tunnen sen. Käytän häntä peilinä, kun todellinen peili ei täytä sitä, mitä etsin. Mielestäni siksi päädymme samanlaisiin hiustenleikkuihin ja vaatteisiin. Päinvastoin on myös totta: jos jokin meistä muuttuu liian äärimmäiseksi tai kulkee liian pitkälle tyylillisesti, me vastustavat toisiaan. Se on, kuten “Get in line!”

RELATED: Lokakuu Cover Star Julianne Moore antaa meille luentoja: “Huonoin asia, jota voit tehdä jollekulle ei näe”

Koko elämässämme meitä on käsitelty yksikkönä. Toisena päivänä joku tuli takaisin lavalle ja halasi minua ja sanoi: “Kuinka sinä olet?” Ja se oli vain minua yksin huoneessa. Kun joku sanoo: “Anteeksi, en tiedä, oletko Tegan tai Sara?”, Se ei loukkaa minua, vaikka luulen, että näytämme todella erilaiselta.

Jos katsot kuvia meistä, on vaikea kertoa, mutta olen oikeastaan ​​hieman pitempi kuin Sara. (Joskus valokuvaajat asettavat meidät strategisesti, niin me katsomme samalla korkeudella.) Esteettisesti, olen aina ollut hieman tuskampaa, ja Sara on naisellisempi ja hienompi ominaisuus.

Mielenkiintoista, rakastan kasvoni oikeaa puolta, ja Sara rakastaa hänen vasen puoli. Joten yritämme aina esittää tavalla, joka sallii meille jokaisen laittaa paras kasvot eteenpäin. Tämä on johtanut meihin tietenkin kaikkiin näihin teorioihin, että olemme todellakin todella aidosti yksi henkilö, ja olemme jakautuneet puoleen, kuten se vanha kreikkalainen myytti, joka Zeus katkaisi ihmisen kahtia ja rankaisi heitä yrittäessään hyökkää jumalia vastaan. Tässä tarinassa ihmiset viettävät loppuelämänsä etsimään muita puoliaan, heidän sielunkumppaneitaan. Se on resonoinut kanssamme identtisiksi kaksosiksi. Olemme aina vitsi, että olemme puutteellisia yksilöinä, koska meillä oli tarkoitus olla yksi henkilö.

– Sanotaan Leigh Belz Raylle

Tegan ja Sara ovat parhaillaan kiertueella. Con X: Kuoret, juhlii duumin albumin 10. vuosipäivää Con, on 13. lokakuuta.

Jos haluat saada lisää tarinoita, poista lokakuun numero Tyylissä, saatavilla lehtikioskeille, Amazonille ja digitaaliselle lataukselle syyskuu 15.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 16 = 18

map