Taylor Schilling, mitä odottaa oranssi on uusi musta kausi 5

Taylor Schilling lyyppää IWC Schaffhausen -boutiquein Midtown Manhattaniin päättäväisesti sopivaksi näyttelijällä, joka kuljettaa matkalaukkua täynnä huumeiden rahaa ja ajaa panty-salakuljetusrenkaan (tietenkin luonnollisesti). Hän on täällä Tribeca-elokuvajuhlilla Sveitsin luksusbrittimerkin suurlähettiläänä, joka sponsoroi vuosittaista tapahtumaa viidennen vuoden peräkkäin. “Kun olin kasvaneet, en tiennyt kelloista”, hän sanoi eilen iltapäivällä ja lepäsi jalkaansa lattialle. “Nyt kun olen aikuinen, huomaan, että kaikilla on oma asiantuntemus, se on kuin viini ja autot!” Täällä Schilling suhtautuu syvällisesti hänen äskettäiseen loukkaantumiseen, hänen kaksi tulevaa elokuvaa, indie-komediaa Perhe ja Duplass veljekset-tuotettu Ota minut-Preventio festivaalilla 25. huhtikuuta ja uuden kauden Oranssi on uusi musta.

Ensin, mitä tapahtui nilkassasi?

Olen juuri lopettanut elokuvan kuvaamisen, Perhe, Atlantassa, ja yritin tehdä liikettä ja nilkan kääntyessä. En tee omia stuntteja – se oli kertaluonteinen. Olen todella taistelussa juuri nyt. [Nauraa]

Kerro meille uudesta roolista.

Se on tumma komedia. Itse panin 15 kiloa pelata osaa. Kuten jokainen nainen, jonka tiedän, minulla on hyvin monimutkainen suhde ruoan kanssa. Elokuva todella käsittelee tätä aihetta, joten minusta tuntui todella tärkeäksi [painottaa]. Se ei ole yhtä haastavaa kuin luulette olevan. Nyt ymmärrän, miksi ihmiset nauttivat ranskalaisia ​​perunoita. Kuten, saan sen. Olen kanssasi. Reubens olin kuitenkin menossa tähän. Juuri halusin syödä. Jos syöt Reubenia, olet melko paljon.

Ja sinulla on toinen elokuva, Ota minut, täällä Triberassa. Mikä houkutteli sinut tähän skriptiin?

Tämä elokuva oli yksi ensimmäisistä kokemuksista, joita minulla oli koskaan ollut asetettu, missä minusta tuntui todella innoissulta ja vapaalta. Siellä oli jotain niin maagista kahden ensimmäisen kauden aikana Oranssi on uusi musta– tämä virtauksen tunnetta saat uudesta luovasta projektista. En ollut tuntenut sitä hetken. Ota minut on villi. Hahmo on hullu. Hänellä on joitain kerroksia.

RELATED: Taylor Schilling haluaa sinun palauttaa mehiläiset

Miten hän eroaa Piperistä??

Tämä nainen tietää, kuka hän on. Hän ajaa tarinaa. Ei ole “peuraa ajovalojen” hetkellä, mikä on paljon mitä Piperin tarina on ollut. [Piper] ei useinkaan ole varma ja luonnehtii asioita, kun hän menee.

Puheen ollen Oranssi on uusi musta, mitä voimme odottaa tulevasta kaudesta?

No, se räjähtää. On mellakka, ja koko kausi tapahtuu kolmen päivän ajan, kun mellakka on tapahtumassa. Se on todella mielenkiintoinen rakenne, koska se antaa meille mahdollisuuden päästä kunkin merkin minuuteihin ja heidän vastauksiinsa erittäin poikkeukselliseen olosuhteeseen. Piper on varmemmin syrjäseuduilla. Hänen luonteensa on mennä hieman eteenpäin, mutta hän hallitsee sitä, mikä osoittaa, kuinka hän kasvaa. Ja vaikka hänellä on hyvin erityinen reaktio kriisiin, kaikilla muillakin hahmolla on omat. Mielestäni tämän kauden intimiteetti voi olla ennennäkemätön.

Jokaisella näyttelyn hahmolla näyttää olevan tavaramerkin kauneuden ilme, mutta Piper on aina tuorepintainen. Mikä on prosessi kuten hiukset ja meikki?

Se on melko perusteltua: hieman perustus, jotkut ripsivärit ja peitevoide. Käytämme paljon kosteusvoiteita ja puhdistusaineita, joten paletti on mahdollisimman puhdasta.

VIDEO: 9 kertaa Oranssi on uusi musta Cast oli aikojen paras

Onko mitään näytöksiä, että olet pikkutarkka?

Big Little Lies oli viimeinen asia, jonka minä päässin pään päälle. Ja Iso brittiläinen leipoa pois. En tiedä mitä se on; En halua leipoa, se ei anna minun haluavat leipoa, mutta siinä on jotain anestesiaa siitä. En voi katsoa pois.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 − 10 =

map