Täydellinen julkkisten historia janoi Justin Trudeaun yli

TK
Andrew Chin / Getty

Isabel Jones

19. huhtikuuta 2018 klo 17.30

Justin Trudeau: Kanadan pääministeri, omistautunut aviomies, isä ja lopullinen mielenkiinnon kohde naisille (ja miehille) maailmanlaajuisesti – joista osa on hurjemoja.

Trudeaun laaja-alainen jano ei ole mikään uusi. Internet on pitänyt sitä jo jonkin aikaa:

Joten media on:

Mutta viime aikoina Trudeau-mania on saavuttanut kaiken aikaa korkean tason, jolloin ilmiö ei voi sivuuttaa tai kieltää (ahem, Kate Middleton). Jälkeenpäin syvällisen tutkimuksen jälkeen olemme päätyneet siihen, että jokaisen, joka tulee viehättävän poliitikon kautta, ei voi auttaa, mutta paeta.

VIDEO: Katso julkkiksia janoavana yli Kanadan pääministeri Justin Trudeau

Niillä unenomainen siniset silmät, ihastuttavat aukot ja synnynnäinen kanadalaisuus, kuka eikö kuuluvat pääministerin loitsuun?

Tarkoitan…

Saamme sen, kaikki. Emma Watson ei edes pystyisi pitämään itsensä valvonnassa, kun hänet altistettiin tällaiselle viehätykselle. Se on väistämätöntä.

Jos et olisikaan vielä aidassa Kanadaan siirtymisessä, JT: n pitäisi riittää sinut (ja me kaikki) sinne. Kuka odottaa terveellistä sairausvakuutusta ja vaahterisiirappia – liottaa kaikki?

Kun suunnittelet liikkumistasi, juhli silmäsi näihin ennennäkemuotoisesti rakastettuihin julkkikset.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 − = 58

map