Tässä on kuinka Lorde Overcame Relentless Body Shaming

Asiat ovat muuttuneet, koska Lorde osui musiikkikohtaan uudeksi 16-vuotiaaksi vuonna 2013: Hän ei milloinkaan ole vastustanut ruumiillista häpeää, mutta nyt hän ei anna sen ravista luottamustaan.

Kun lauluntekijä nousi kuuluisuuteen hänen osumallaan “Royals”, hän koki myös kasvavan kehon vääryyttä verkossa. Haastattelussa Uuden-Seelannin kanssa NME, Lorde avasi hellittämättömistä peuroista, joita hän käsitteli sosiaalisessa mediassa ja miten hän oppi voittamaan heidät.

“Se herätti perustaani ja olisi voinut olla f ** ked, tiedäthän?” Hän kertoi sivustolle. “Muistan, että olin tietoinen ulkonäöstä ja kehoistani tavalla, jota en ollut koskaan ollut.”

RELATED: Lorde julkistaa Major Melodrama World Tourin

WATCH: Lauren Conrad kieltää elin-shaming-sanat hänen verkkosivuiltaan

 

“” Muistan kaikki nämä lapset verkossa, luulen, että minä lyö heidän suosikkikansansa numeroon 1, ja he olivat kuin “F ** k hänellä, hänellä on todella kaukana silmät”, hän jatkoi, “muistan olevan kuin, ‘Vau! Kuinka saan tämän kaiken tämän tietämättä, että minulla oli kaukana silmät? ” Vain outo sh * t näin. Mutta voin palata perheelleni ja suojata sitä vastaan ​​ja päästä sinne, missä olen nyt. Minusta tuntuu niin mukavalta itselleni. “

Kun etsin lohdutusta perheensä kanssa, hän ei koskaan katsonut taaksepäin. Nyt Lorde on valmis ottamaan musiikkiteollisuuden myrsky jälleen julkaisemalla toisen albuminsa, Melodraama, joka putoaa perjantaina ja maailman kiertue käynnistykseen.

Me. Ei voi. Odota.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map