Tämä Badass-nainen liittyi kaikkien naisen sotilasjärjestöön auttamaan ISISia Lähi-idässä

Badass Women valottaa naisia, joilla ei ole vain ääntä, vaan heitä vastustavat sukupuolen merkityksetöntä ennakkokäsityksiä. (Puhumattakaan, ne ovat poikkeuksellisen hienoja.)

Täällä Hanna Bohman puhuu päätöksestään liittyä YPJ: ään tai Naisten suojeluyksikköön taistelevat ISISia Lähi-idässä. Voit tutustua Bohmanin tarinaan ja katsella lyhytelokuvaa kokemuksesta YPJ: stä, joka on saatavilla Yhdysvaltain yleisölle Verizonin go90: ssa ja kansainvälisesti osoitteessa FearUsWomen.com.

Miksi hän on badass: Kolmen vuoden ajan kanadalainen kansalainen kääntynyt sotilas Hanna Bohman on ollut osa YPJ: tä tai Naisten suojeluyksikköä, joka taistelee ISIS-järjestöä ja Lähi-idän naisten oikeuksia vastaan. YPJ on kaikkien naaraspuolisten kurdien armeija, jolla on vapaaehtoisia sotilaita, joilla on ollut tärkeä rooli vahvistettaessa naisten ääniä alueella.

Bohman jätti elämänsä Kanadassa, joka työskenteli myynnissä ja hiljensi mallinnusta Lähi-idässä ja taisteli naisten oikeuksien puolesta. Hän sanoi, että kun hän oppi YPJ: n naisista (ja YPG-miehistä, tämän kurdivaltaisen miehen kaiken miehen haarasta) ja kävi silmät avaavissa onnettomuuksissa (kun hän ratsasti moottoripyöräänsä kotiinsa), hän tutki uudelleen elämänsä ja tajusi liittyäkseen YPJ: oli oikea valinta hänelle.

“Olemme 10 000 naista, jotka kamppailevat Lähi-idän naisten oikeuksista ja taistelevat myös naisten empowerment-mallista, joka koskee kaikkia naisia ​​ympäri maailmaa, joilla meillä on omat voimamme”, Bohman sanoi Tyylissä. “Meidän ei tarvitse luottaa muihin ihmisiin suojelemaan meitä.”

Miten hän osallistui: Bohman oli yksi ensimmäisistä naisista, jotka oli palkattu alueen ulkopuolelta pudottamaan kaiken ja liittymään YPJ: hen. Hän sanoi, että hän teki sen yksinkertaisesti, koska hän löysi YPJ: n naiset inspiroivilta.

“Meillä on ollut tilaisuus uskoa, että menestys mitataan urallamme, autoilla, talouksilla, joilla on oikeat ystävät ja hyvältä. Ja ihmiset pelkäävät sen vuoksi, että heillä ei ole aikaa vastustaa asioita, joita on protestoitava, osallistuttava elämään ja oikein “, Bohman sanoi Tyylissä. “Olin samalla tavalla, mutta minä puhdistin kaiken.”

Lokakuun loppupuolella 2015 hän sanoi, että hän lensi Irakissa olevaan turvalliseen taloon, jossa hän odotti, kunnes keskellä yötä salakuljetettiin rajan yli Syyrialle pienen kumiveneen kautta. Kun hän oli turvallisesti YPJ-koulutusakatemian päättyessä, hän suoritti (hälyttävän lyhyen) aseistutkinnon, joka alun perin oli 45 päivää, mutta kesti vain noin neljä tuntia ennen kuin Bohman sai raidat (ja 40-vuotiaan aseen). Hän meni suoraan etulinjojen lähelle Tell Hamisia, ja ISIS vain muutaman kilometrin päässä.

RELATED: Badass Women: Transseksuaali Yhdysvaltain armeijan kapteeni Jennifer Peace avaa puolustamaan maata ja hänen oikeuksiaan

Mitä hänen perheensä ajattelee: Bohman kertoi vain äidilleen, että hän aikoi lähteä kotiin ja liittyä miliisiin. Hänen veli löysi tiedotusvälineiden kautta ja ei ollut kovin tyytyväinen. Mutta Bohman seisoo hänen maata.

“Veljeni on ollut sotilaille vuosikymmeniä, joten [äitini] on tottunut asentamiseen”, Bohman sanoi. “Kun menin, olin 46-vuotias, minä olen aikuinen nainen, kukaan ei kerro minulle, mitä tehdä.”

Suurin saavutus: Saadaan sana ulos. Hänellä oli aina ollut kiinnostusta torjua valokuvausta, Bohmanin alkuperäinen tarkoitus oli mennä tähän kokemukseen kameran kädessä.

Oli niin inspiroivia, että nämä naiset todella taistelivat, että halusin, että muut naiset tuntevat heistä. “Siksi hän suostui tähdittämään äskettäin julkaistussa lyhytelokuvassa nimeltä” Fear Us Women “, näyttelijä Olivia Wilden tuottaman ohjaajan. Bohman uskoo, että hänen päätöksensä auttaa YPJ: n tuntemusta paremmin lännessä on ollut hänen palkitsevin voittonsa.

“Se kestää melkein kolme vuotta, mutta nyt länsi alkaa vihdoin puhua siitä, ja mielestäni minulla on ollut pieni osa.”

Esteiden poistaminen: Huolimatta kuolonuhreista (joita hän sanoi lähetetään hänelle Turkin sotilaiden Facebook-messengeristä, Facebookin käyttäjistä USA: ssa ja Kanadassa sekä jihadisteista, jotka kiistelevät YPJ: n ponnisteluja ja “pelkäävät Bohmanin olevan kamppaileva nainen”), Bohman on päättänyt jatkaa Lähi-idän ja lännen välisen kuilun välttämistä pyrittäessä tekemään YPJ: stä kotitalouden nimi.

“Tiedän, että olen tavoite, mutta minä teen sen joka tapauksessa, koska tämä on isompi kuin minä.” Hän väittää, että tämän kaikkein vaikein osa hänen puolestaan ​​on poissa hänen naispuolisilta sotilailtaan, kun hän on palannut USA ja Kanada edistämään lyhytelokuvaa ja päättäen oikea aika liittyä niihin uudelleen.

Kulttuurishokki: Bohman sanoi, että hän oli eniten hämmästynyt yhtäläisyyksistä, jotka hän löysi itsensä ja ihmisten välillä, joita hän tapasi Lähi-idässä. Hän nautti puhua paikallisten kanssa kaupoissa etsiessään Pepsiä seisokkien aikana. “He tekevät asioita, kun olen kotona kuin mennä kahvilaan ja jakaa tarinoita.”

Bohman sanoi, että ihmiset, joita hän tapasi Lähi-idässä, ovat usein uskonnollisesti samankaltaisia. Ennen kuin lähti alueelle, hän otti ihmiset, joita hän tavattaisi, olisi tarkkaavampaa kuin hän, mutta hän tajusi nopeasti, että paikalliset asukkaat liittyivät uskontoihin, erittäin tarkkailijoilta maallisiin ja muualle välillä. “[Esimerkiksi] syntyisin katolinen, mutta en ole katolinen. Joten jos lähden kirkolle, olen turisti”, hän sanoi. “Kun jotkut heistä menevät moskeijaan, he turisteja vain katsovat kuvakudereita.”

Hänen suurin kulttuuri-isku tuli, kun hän palasi kotiin ja joutui reacquaint itseään selkeä misogyny; hän oli viettänyt aikaa Lähi-idässä, jota ympäröivät ihmiset, jotka taistelevat naisten oikeuksista, kirjaimellisesti etulinjoilla.

“Vallankumouksen perusta on feministinen vallankumous, joka tuhoaa patriarkaatin ja yritys kapitalistisen ihanteen, joten Syyriassa en ole koskaan tuntenut objektiivisiksi, ahdistuneiksi tai seksuaalisiksi, mutta koska vartijat olivat siellä, niin minä unohdin kuinka puolustaa itseäni vastaan ​​[misogyny], kun tulin takaisin “, Bohman kertoi Tyylissä. “Kun kasvaa siinä, et vain ymmärrä kuinka huono se on.”

RELATED: Tapaa badass-naisen, joka suunnittelee Amerikan kuuluisimmat kuorma-autot

Vapaa-aika: Kuinka tämä sotilas viettää vapaa-aikaa? Hän menee elokuville ja yrittää uppoutua paikalliseen kulttuuriin. “Aina kun olen uudessa maassa, pyrin jatkuvasti katsomaan elokuvaa kyseisessä maassa ja sitten pidät liput matkamuistoina.”

Neuvonta: “Pahoittelemme asioita, joita emme tehneet. Joten älä pelkää ja mene niitä. Mutta ole varovainen. Varmista, että ymmärrät päätöksesi “, Bohman kysyi, kun hän kysyi neuvoista, jotka hän olisi antanut naiselle, joka haluaa seurata hänen johdollaan.” Olen nähnyt joidenkin naisten uhrata elämäänsä pelastaakseen ryhmänsä, joka innoittaa minua. Ja jos luulet, että [YPJ: n tehtävä] on taisteltava, noudata sitten sydämesi. Tee, mikä on oikein. “

Mikä seuraavaksi: Bohman on kiertueella Pelkää meitä naisia elokuva. Tällä hetkellä hän ei kykene palaamaan YPJ: hen, koska mediahuomiota herättää häntä ja muita YPJ: n jäseniä häirinnän kohteiksi. “Ulkopuolisista ryhmistä on vielä epäluulo, koska sinulla on sotapäälliköitä ja diktaattoreita ja tavaroita, jotka eivät selvästikään halua YPJ: n, vallankumouksen, menestymistä. Mutta Bohman ei anna epäluottamuksen estää häntä tukemasta YPJ: tä millään tavoin. “Löysin jotain, joka todella innostaa minua, tämä pieni kurdi vallankumous Syyriassa, jonka mielestäni on valtava potentiaali hyödyttää koko maailmaa”, Bohman selitti. “Niin kauan kuin voin jatkaa sanan leviämistä ja tietoisuuden lisäämistä, niin jatkan sitä. Niin kauan kuin ihmiset ovat halukkaita kuuntelemaan. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map