Syntymäpäivä Tyttö Kelly Rowlandin Flyest Instagram muotihetkiä

kelly Rowland's Instagram Outfits LEAD
Tibrina Hobson / Getty

Anna Hecht

11. helmikuuta 2017 klo 7.30

Hyvää syntymäpäivää Kelly Rowlandille! Tänään juhlimme entistä Destiny’s Child -jäsentä ja nykyistä sooloartistia hänen isossa päivänä. Koska hänen päivänsä laulaa Beyoncé ja Michelle Williamsin rinnalla Destiny Childessa, nyt 36-vuotias uran eteneminen on pysähtynyt. Ei vain hän julkaissut neljä sooloalbumia vuodesta 2002, mutta hän on myös tuomari X-tekijä ja vuonna 2016 hän aloitti oman BET-tv-sarjansa, Chasing Destiny. Omasta musiikistaan ​​sanotaan, että taiteilija julkaisee uutta musiikkia tänä vuonna, joka uskoo meidät muutaman singleen kanssa vuoden 2016 lopulla.

VIDEO: Saavuttaminen Kelly Rowlandin kanssa

 

Syntymäpäivä tyttö vie säännöllisesti sosiaaliseen mediaan jakamaan päivityksiä hänen pitkästä hankeluettelosta fanien kanssa. Näin tehdessään Rowland säännöllisesti esittelee hänen pistemäisen tyylinsä.

Turkinpäällyksistä, muotoutuvista leningeistä ja supa-lentävistä potkuista laulaja-televisio-persoonallisuudella ei ole pulaa tyylikkäistä kokoonpanoista – ja olemme ehdottomasti huomanneet.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − 55 =

map