Suunniteltu vanhemmuus 100-vuotisjuhla palvelee glamouria suurta syytä varten

TK
Getty (3)

Usko Cummings

3. toukokuuta 2017 klo 9.45

Jos on jotain, jonka Hollywood on osoittanut meille, se on, että antaa takaisin ja tukea uskomattomia syitä voidaan tehdä tyylillä. Juhlissa presidentti ja samanaikaisesti inspiroivat naisten maailmaa pukeutumaan sekä työhön että peliin, tähdet ilmestyi osoittamaan tukensa entiselle demokraattiselle presidenttiehdokas Hillary Clintonille tiistai-iltana.

suunnitellut Parenthood 100th Anniversary GalaRoy Rochlin / FilmMagic

Syy? Planned Parenthoodin 100-vuotisjuhla, jossa Clinton sai “Century of Champion -palkinnon”. Amerikka Ferrera oli melko vaaleanpunaisena, liukuttuaan Kate Spadein kuumalla vaaleanpunaisella blazerilla. Mutta hänen custom # PP100-kytkin Edie Parkerilta todella varasti näyttelyn. “Silti hänen kanssaan”, luki hänen Instagram-kuvatekstinsä, jossa on näyttelijä Clinton ja Ryan Piers Williams.

Glamouria jatkettiin Scarlett Johanssonin kanssa, joka puhui tammikuussa hänen vierailustaan ​​suunnitellussa vanhemmuusklinikassa 15-vuotiaana. Hän lumosi henkeäsalpaavalla Elie Saabin pitsisekoituksella tapahtumassa. Muita kuuluisuuksia olivat Tina Fey painetussa A.L.C. mekko, Meryl Streep, joka esitteli Clintonin Stella McCartney’ssa, Julianne Moore LBD: ssä, joka putosi leuat ja Shonda Rhimesin Erdem.

suunnitellut Parenthood 100th Anniversary GalaRoy Rochlin / FilmMagic

Pääsihteeri Cecile Richards totesi viime kuussa julkilausumassaan, että “Tämä gala on voimakas muistutus siitä, että suunniteltu vanhemmuus on ollut jo 100 vuotta ja se on edelleen täällä ihmisille, jotka luottavat meihin, “Sadan vuoden hoito, koulutus ja aktivismi ovat muuttaneet kaiken, emmekä jätä levätä, ennen kuin terveydenhuollon ja oikeuksien saatavuus on kaikkien ihmisten todellisuutta”.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − = 73

map