Scoutin kunnia: täydellinen katettu Velvet-housut Gigi Hadid haluaa sinun käyttävän

Shoppable Gigi Hadid: Velvet Pants - LEAD
AKM-GSI

Jane Asher

02.11.2016 klo 13.30

Hän on saattanut olla heille osana Halloween-pukujaan, mutta Gigi Hadidin raastetut samettihousut ovat täysin trendiä. Hänen tyylikkään otteensa poikametsästään Hadidilla oli päällystettyjä samettihousuja syvällä vihreällä ($ 375, frame-store.com), sinisellä sinisellä paidalla, sinisillä sukatuilla, bandanna huivi (myös hyvin trendikäs, ei vain Halloween) ja cowboyhattu.

Rehellisesti, Hadid olisi voinut käyttää tätä New York Cityssä säännöllisesti, ja hän olisi silti näyttänyt super chiciltä.

Rypytetty hame-trendi on ollut jo jonkin aikaa, kun kaikki jumittuvat perinteiseen laihaseen, bunched-hem etsiä hieman paljain nilkan, usein korostettuna räystään. Ja se ei ole mikään salaisuus, että sametti on täydellinen viileämpiin temppeihin, mikä tekee siitä hienon vaihtoehdon yhdistää kaksi ulkoasua yhdeksi, ja voilà, sinulla on tyylikäs housut, jotka toimivat sekä päivällä että yöllä tämän vuoden aikana.

WATCH: 10 Times Gigi Hadid todisti, että hän on kiitotien rockstar

Selaa alaspäin, jotta voit ostaa joitain suosikkikoirasi helminauhoja, runsaasti leikkeitä ja värejä – siellä on samettia housuja joka makuun.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 + = 89

map