Rory Gilmore on kasvanut! Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää hänen uudesta ulkonäöstä

Rory Gilmore Grown Up Look Lead
Saeed Adyani / Netflix

Jennifer Ferrise

17.11.2016 klo 6.30

Valittu ja miehistö Gilmore Girls ovat pysyneet tiukasti särkyneinä mitä Todella menee alas Netflix-esityksen herätykseen, mutta yksi asia me tiedämme? Roryn ilme on tullut kaukana Chiltonin univormuista. 

Kun viimeksi näimme Rory (Alexis Bledel), se oli 2007, ja hän oli vain leveät silmät ja aloitti ensimmäisen suuren tehtävänsä – kattamaan Barack Obaman presidenttikampanjan. Nyt melkein kymmenen vuotta (ja kahden presidentin ehdoin) hän palaa Stars Hallowon tyylikkäällä, uudella vaatekaapilla.

“Olimme hyvin erityisiä siitä, kuinka ajattelimme Roryn näyttävän, koska kyllä, hän on vanhempi, mutta halusimme edelleen säilyttää jonkin tyyppisen jatkuvuuden hahmolle”, kertoo sekä alkuperäisen sarjan että uuden Netflixin pukusuunnittelija Brenda Maben erityinen, Gilmore Girls: Vuosi elämässä. “Rory on edelleen sama henkilö. Hän yhä rakastaa lukea. Hän rakastaa vielä kirjoittaa. Mutta ero on, että hän on kypsempi ja hän on hankkinut todella hyvän maun vuosien kuluessa. ” 

Koska Roryn ostosmahdollisuudet ovat avautuneet kotikaupunginsa ulkopuolelle, Maben sanoo, että asusteiden mahdollisuudet olivat loputon. “Koska Rory on matkustanut, hän noutaa parin tai kaksi missä tahansa paikassa, jossa hän oli. Kun hän asui Englannissa, hän voisi mennä Selfridgesiin tai selata Oxford Streetin myymälöitä. Ja kun hän tulee kotiin, luulen, että hän ottaisi junan New Yorkin kanssa Lorelain, koska Connecticut ei ole niin kaukana. He vaelsivat eri putiikkeihin. Olen aina pukeutunut hänen vaatteisiinsa, jotta hän voisi koota itsensä. “

Jatka lukemista lisää muotikuorinta Roryn uudelle ilmeelle. Gilmore Girls: Vuosi elämässä esittelee 25. marraskuuta Netflixissä.

KATSO: 5 Gilmore Girl-Innoittamia Must-Haves

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 19 = 26

map