Raskaana oleva Natalie Portmanin Sexy Body-Con houkuttelee hänen käsiään aivan oikealla tavalla

Tosiasia: Natalie Portmanin äitiystyyli on täysin pisteytys. Emme odottaneet vähemmän tähdestä, joka aina ylpeilee muotiosastoon, onko hän odottaa pienen nipun iloa vai ei.

Akatemian palkittu näyttelijä on hämmästynyt korkean muotiyhtyeissä joka kerta – siluetteja, muotitaloja, värejä ja tekstuureja. Mutta hänen uusin ilme on hänen seksikkäimmänsä kaukaa – ja ehkä jopa koskaan.

VIDEO: Natalie Portman kertoo Jackie Kennedyistä

 

Uuden elokuvansa D.C.-ensi-ilta, Jackie, raskaana oleva tähti liukui harmaaseen ruumiinosmekkoon, jossa oli pitkät hihat, kaula-aukko ja polvipituinen hemline, joka täytti täysin jokaisen käyrän. Portman säilytti sekä kauneuden ulkoasun että lisävarusteet yksinkertaisena, vain valitsemalla metallipisarat korvakorut ja klassiset, mustat teräväpäiset pumput.

joulukuu 1, 2016

Portman hehkui vauvan kuoppaan pukeutuvassa mekossa ja mustissa pumppuissa paneelikeskustelussa, jonka oli tarkoitus juhlistaa elokuvaa Jackie Washington DC: ssä.

Leigh Vogel / Getty

Brunette kauneutta liittyi aviomies Benjamin Millepied näytöllä. Hän ja heidän 5-vuotiaansa, Aleph, varmasti valmistautuvat tervetulleeksi uusiin perheenjäseniinsä!

RELATED: Natalie Portman Täytyykö päivä yöllä Shearella Rodarte Mini

Jackie osuu teattereihin New Yorkissa ja Los Angelesiin tänään, 2. joulukuuta. Voimme olla tänä iltana luiskahtumassa Portmanin kunnassa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − 8 =

map