Queen Latifah kääntyy 46: katso kuinka hän nousi kuuluisuuteen

Kaikki raekuuro Queen Latifah: Hän kääntyy tänään 46! Näyttelijä on mennyt pitkälle hänen päivistään nauhoittajana ja syntymäpäivän kunniaksi katsomme, kuinka hän nousi kuuluisuuteen vuodesta 1989 lähtien.

Jos et unohtanut, kuningatar Latifah, jonka todellinen nimi on Dana Owens, on ennen kaikkea levytystaiteilija ja julkaissut ensimmäisen hiphop-albuminsa, Kaikki Hail the Queen, vain 19-vuotiaita. Mutta kuningatar Latifah ei ollut vain rapper. Vuonna 1993 hän yritti käsiään näyttelijänä näyttelijänä, Elää yksin vuoteen 1998, mikä johti lukuisiin muihin rooleihin televisiossa ja elokuvissa – kaikki kun hän jatkoi musiikin vapauttamista.

RELATED: Katso Queen Latifah ja Jimmy Fallon Beatbox “Mennä Move”

Sitten hän ansaitsi vuonna 2002 ensimmäisen Oscar-ehdokkuutensa esittäessään Matron Mama Mortonia sisään Chicago ja esiintyi edelleen myös osuma-elokuvissa Asettamalla talon vastapäätä Steve Martinia, Hairspray ja vaikka Ellie ääni Jääkausi sarja.

RELATED: Queen Latifah teki ensimmäisen naimattomuudestaan, ja tämä on miksi hän rakasti sitä

Näyttämättä mitään merkkejä hidastumisesta, kuningatar hiljattain tähdellä 2015-luvulla Bessie biopiikasta ja TV: n tuotannosta Wiz Live!, joka osoitti, että hänellä on vielä. Juhli tähden syntymäpäivää katsomalla taaksepäin hänen upea muutos ja hänen hämmästyttävä nousu kuuluisuuteen

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

38 + = 42

map