Olivia Munnilla on paras Street Style Inspo, ja tässä on todiste

Olivia Munn Street Style
Alessio Botticelli / GC Kuvat

Andrea Cheng

Lokakuu 04, 2014 @ 15:45

Olivia Munnilla on poikkeuksellinen punainen matotyyli. Se on tunnettu tosiasia. Mikä vähemmän tunnettu, on kuitenkin se, että hänen ulkomaisen työnsä ovat melko samanlaisia. Kun hän ei osallistu ensi-iltoihin tai kirjaudu tunteihin The Newsroom Sloan Sabbith, brittiläinen kauneus on kiireinen viihdyttävä muotisuuntauksia, kuten herkkien renkaiden viimeistely, tuettu athleisure-liike, joka tuo takaisin 70-luvun kiipeilyt tai keinutuoli denim-on-denim.

RELATED: Angelina Jolie ja Olivia Munnin Suosikki Tote ovat myös suosikki tosiasi

Kaikki tämä tarkoittaa, että Munn on tyylisuunnittelija tarkkaan katsomaan. Äskettäin hän imeytti viimeiset lämpimän sateen säteet kiillotettuun terävä valkoinen hihaton paitapaita, jonka hän yhdistettynä nahkaisten karamellin ruskeisiin lisävarusteisiin (edellä). Tyylikkäspektrin vastakkaisessa päässä hän käytti kättä sartorial-monipuolisuuteen ja astui ulos grunge-ilmeeseen, joka sisälsi tuhoutuneita skinnyksiä, liukas ylisuuria neulottuja ja kovaa no-nonsense-saappaita.

Olemme seuranneet hänen jokaista liikettäan, analysoineet jokaisen, ja nyt esitämme sinulle kurttuisen valikoiman hänen voittavan kadunsa etsii parasta outfit inspo siellä.

KUVAT: Olivia Munnin paras Street Style näyttää

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − 11 =

map