Ne-Yo on naimisissa oleva mies! R & B crooner ja hänen mallineuvonsa Crystal Renay sitoivat solmun Los Angelesiin lauantaina, ja se oli upea rakkauden juhla.

Pari lähti Instagramiin jakamaan uutiset ja lähettämään upean valokuvan perheestään ja ystävänsä seurustelusta. “KIITOS”, Ne-Yo yksinkertaisesti leimasi nappulan, kun taas Renay kirjoitti pidemmän viestin saman kuvan rinnalle: “Ensimmäinen kuva Smithin !!!! Kiitos @peoplemag jakamaan päivä meidän kanssamme! #BeyondBlessed.”

@peoplemag @dukeimages KIITOS.

Kuva, jonka on lähettänyt NE-YO (@neyo)

“Emme voi odottaa, että aloittaisimme elämästämme yhdessä. Odotamme innolla vain toistenne parhaita ystäviä”, Ne-Yo kertoi Ihmiset seremoniaan. “Tiesin heti,” sanoo, että Renay on yksi. “Tältä ensimmäiseltä kohtaamiselta tiesin, että hänellä oli jotain erilaista, jotain erikoista.”

RELATED: Miksi ei-Yo ei osta suunnittelijavaatteita lapsilleen

Duo alkoi vuodelta 2014 pian sen jälkeen, kun hän tapasi mahdollisen yhteistyön hänen albumillaan Tietokirjallisuus, ja ilmoitti, että he olivat mukana (ja odottivat!) elokuussa 2015. Pari on tervetullut ensimmäiseen lapseensa joka päivä, Ne-Yo on jo isä tyttärelleen, Madilyn Grace, 5 ja poika Mason Evan, 4 , edellisestä suhteesta. Onnittelut onnelliselle perheelle!