Nämä 12 julkkikset eivät pelkää Channel Their Inner Cowgirl

celeb Cowgirl Looks - LEAD Lady GAGA
starzfly / Bauer-Griffin / GC Kuvat

Isabel Jones

12. joulukuuta 2016 @ 14:00

Lady Gaga on uusin julkkis, joka omaksuu cowgirl-trendin. Joanne laulaja esitteli länsimaisen tyylinsä lentokentällä (koska missä muualla?), keinutuen joukko maalattuja farkut ja solmupalkkipainikkeilla molemmat vaaleanpunaiset tähdenmuotoiset laastarit, jotka luettivat “Joanne” (kätevin muoto profiloitumisesta). Gaga nosti cowgirl antein joukolla hopeisia länsimaisia ​​saappaita ja hänen go-to pinkki roikkuvat hattu.

Laulajan lentokenttä on melko ennalta arvaamaton, mutta cowgirl-trendi on klassinen julkkisperusta. Vuosien mittaan laaja-brimmed hatut ja cowboy-saappaat ovat olleet äärimmäisen villi kortti-tyyli.

Etelästä (Reese Witherspoon!) Brittiläiselle kuninkaalle (Kate Middleton!), Jokainen rakastaa hyvää riffa klassisesta länsimaisesta pukusta.

RELATED: Kate Middleton valitsee Cozy Grey Coat ja Cowboy saappaat Mountain Trek

VIDEO: Lady Gaga on kuva eleganssista tavatessaan prinssi Charles

 

Selaa alla olevia valokuvia, jotta näet, että suosikkisatasi ovat kallistaneet trendiä. Anna näiden tyylikkäiden julkkisten innostaa sinua – ja sitten mennä ulos, ostamaan maalaismainen sarja cowboy-saappaita. Ansaitset sen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 6

map