Miten voit omistaa Gigi Hadidin myydyt Street Kengät juuri nyt

Gigi Hadid voi kallistaa trendiä kantapohjaan tai asuntoihin, mutta kun kyseessä on yksi tietty kenkä, hänen vaikutusvaltaansa on seuraava taso.

Kun malli ensimmäisen kerran kiihdytti Everlane Leather Street -kengät (135 dollaria, everlane.com), kenkä ei pelkästään loppuunmyyty, vaan 10 000 henkilön odotuslistan saada pari takaisin toukokuussa 2015. “Meillä on ollut asiakkaita sähköposti ja viesti meille Gigi kenkä, yleensä kysyä, kun meillä on ripustettava tyyli “, yhtiön merchandising joukkue kertoi PopSugar. Suunnittelimme Street Shoen olevan sekä kiillotettu että urheilullinen, ja Gigi sekoittaa molemmat asiat erittäin hyvin. “

Vaikka Everlane on ollut lähes mahdotonta pitää potkuja varastossa pitkään, muotitieteilijät vielä houkuttelevat, kun pari Hadidin kengistä voi kerätä parin juuri nyt yhtiön verkkosivuilla.

TK
Kohteliaisuus

RELATED: Gigi Hadid vakuuttunut meille antaa tämän odottamattoman denim tyyli kokeilla

WATCH: Gigi Hadidin uusi Barbie-nukke saa meidät tekemään kaksinkertaisen otteen

 

Everlane uudisti tyylin huhtikuun alussa ja kaikki kolme nahkaväriä – musta, valkoinen, harmaa ($ 135 pari, everlane.com) – ja houndstooth ($ 102, everlane.com) ovat ostettavissa sivustolta.

Älä kuitenkaan odota ostaa niitä. Voimme lyödä vetoa, että nämä 100% täysjyvänahkaiset korkit eivät kestä pitkään aikaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

94 − = 92

map