Michelle Obama rekrytoi Zendaya, Missy Elliott, Kelly Clarkson ja More auttaa # 62MillionGirls Learn

Michelle Obama herättää äänenvoimakkuutta Let Girls Learn-kampanjassaan.

SXSW: n pääosastopäällikön edessä First Lady’s Office ilmoitti julkaisevansa kappaleen “This Is for My Girls”, jonka Diane Warren kirjoitti ja jossa oli tykkää Zendaya, Missy Elliott, Kelly Clarkson ja paljon muuta.

“Diane Warren ja tämä voimakkaiden ja lahjakkaiden taiteilijoiden kollektiivi ovat todella toteuttaneet Let Girls Learn -ohjelman tukemista”, Obama sanoi julkaisusta. “Olen innoissani, että he ovat luoneet tämän hymnin 62 miljoonalle tytölle ympäri maailmaa, jotka ovat ei koulussa. “

RELATED: Michelle Obama tytöille kaikkialla: “Minä olen he ja he ovat minua”

Kappale, joka on luotu yhteistyössä AOL: n Makersin kanssa ja joka on saatavilla iTunesissa, suoritetaan Chloe x Halle’n elokuvana ensimmäistä kertaa Obaman SXSW-paneelissa tänään klo 11.30 aamulla ja suorana lähetyksenä Makers.com:sta. Kaikki “This Is for My Girls” -ostoksestasi saadut tuotot tukevat rauhanturvajoukkoja. Anna Girls Learn Fund, jonka tarkoituksena on auttaa yli 62 miljoonaa tyttöä ympäri maailmaa, jotka eivät ole koulussa, koulunkäynnin ja koulun.

Lena Dunhamin Lenny-uutiskirjeessä kirjoitetussa esseessä Obama selittää kuitenkin, kuinka organisaation tehtävä ulottuu paljon pidemmälle. “Se on myös hyvin paljon asenteista ja uskomuksista”, hän kirjoittaa, viitaten siihen, miten tyttöjä arvostetaan heidän kehoilleen, ei heidän mieltään; ei pidetä koulutuksen arvoisena; ja miten heidän parhaan mahdollisuutensa elämässä on mennä naimisiin nuorena. “Kuvitelkaa hetkeksi, millaista on olla kengissä”, hän sanoo. “… Ajattele, kuka ja mitä-olisitko tänään, jos virallisen koulutuksenne päättyi keskikoulun jälkeen ja tiesit vain, mitä opit kahdeksannella luokalla. Se on käsittämätöntä, eikö?” 

RELATED: Lena Dunham ja Lenny Cofounder tarjoavat äänitiedon naisille kaikille

Kuitenkin miljoonille tytöille – 62 miljoonaa on tarkkaa – että käsittämätön käsitys on todellisuutta. Liity taisteluun nyt 62MillionGirls.com-sivustolla ja sitoudut toimimaan tyttöjen auttamiseksi ympäri maailmaa kouluun, löytämään resursseja oman ja muiden oppimiseen sekä ideoita siitä, miten voit vaikuttaa eniten. “Vastoin kaikkein taantumuksellisimmat kertoimet, nämä tytöt eivät koskaan menettele hopia itsessään”, Obama kirjoittaa. “Vähintä, mitä voimme tehdä, on antaa heille mahdollisuus kouluun, täyttää tämä toivo ja tulla kenelle ja miksi heidän on tarkoitus olla.” 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 + = 66

map