Meet the Real Mr. Big + 6 lisää asioita sukupuolesta ja kaupungista, jota et koskaan tiennyt

7 Things You Never Knew About Sex and the City Lead
Warner Bros / kohteliaisuus Everett Collection

Isabel Jones

08.06.2018 klo 12.45
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Se oli 20 vuotta sitten, että olimme tervetulleita osaksi kupliva, sparkly, seksikäs maailma Sinkkuelämää. Ennen sitä olimme pohjimmiltaan eläneet pimeässä iässä – aika ilman rentoa tutu-kulumista, runsaita Cosmopolitan-käskyjä tai pahamaineisia Post-it-fuusioituneita hajotuksia.

Sarja on pop-kulttuurin katkottuja, ja malli monille 20- ja 30-luvun asuille New Yorkissa. Itse asiassa me kaikki olemme niin tuttuja näyttelystä ja sen vaikutuksesta kaupunkilaiseen elämään, ja toisinaan on vaikea erottaa toisistaan SATC tapahtumista ja todellisesta elämästä. Sarah Jessica Parkerin sarjamaailmassa Sarah Jessica Parkerilla on paljon yhteistä hänen kuvamaalisuutensa, Carrie Bradshawin kanssa, ja tällä tavoin heillä on erinomainen maku kengissä.

Huolimatta sarjan ja päiväkodin välisistä vastaavuuksista, Sinkkuelämää on itse asiassa kaunis TV-fiktio.

Piirrä linja todellisuuden ja valtakunnan välillä SATC, olemme keränneet seitsemän vähän tunnettua takaa-kohtauksia tosiasioita näyttelystä (Chris Noth ei ole itse asiassa Mr. Big, mutta tiesitkö, että hahmo oli mallinnettu todellisen henkilön jälkeen?).

VIDEO: Sarah Jessica Parkerin kauneuden muutos

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 68 = 76

map